Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Stačí si přečíst včerejší MF DNES, ona to ta rodinná auta mají asi dáno do vínku a přece se kupují a jezdí s nimi.milosh píše:Vy mate maximalne rok stary auta a uz resite tolik problemu a zavad?
...nevidím v tom nič mimoriadne, je to bežné vychytávanie konštrukčných a montážnych chýb. Auto je ešte čerstvé, ono sa to ale zvykne zlepšovaťmilosh píše:Vy mate maximalne rok stary auta a uz resite tolik problemu a zavad?
Mám už 4. auto a s žádným jsem nebyl tak spokojen, jak s Kalosem. Kromě nového výfuku jsem po 8 letech nemusel na nic šáhnout.smire666 píše:...nevidím v tom nič mimoriadne, je to bežné vychytávanie konštrukčných a montážnych chýb. Auto je ešte čerstvé, ono sa to ale zvykne zlepšovaťmilosh píše:Vy mate maximalne rok stary auta a uz resite tolik problemu a zavad?
My máme orliká z Renocaru a fakt super jednáni lepší než ve škodovce.vetr.roman píše:A zase je tu Brnak.A kdo je prodejce?(BS nebo Renocar,a spokojenost).marwinn píše:Nosislav
KramarD píše:My máme orliká z Renocaru a fakt super jednáni lepší než ve škodovce.vetr.roman píše:A zase je tu Brnak.A kdo je prodejce?(BS nebo Renocar,a spokojenost).marwinn píše:Nosislav
Tolik ve¨ěcí co jsme dostaly zdarma by ve škodovce musely doplacet. Zatím jsme zaplatily jen auto jinak jsme nic neplatily. Třeba paket za 17000
zdarma to by jiná značka neudělala.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |