Plyn: Cukání + zášleh, CHECK, dotaz asi hlavně na pehu
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Hanzy
Nojo my plynaci musime mit autko v gut stavu nebot plynecek je milacek
Jo panove tady ten typ svicek DENSO K20TXR 5063 mam na nich asi 30000KM a v poho,kuknu ted nekdy na ne a asi je uz vymenim.
Jo panove tady ten typ svicek DENSO K20TXR 5063 mam na nich asi 30000KM a v poho,kuknu ted nekdy na ne a asi je uz vymenim.
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
D9ky
Diky vsem, to, ze neodpovidam neni tim, ze bych na vas kaslal ale vubec nestiham. Kazdopadne az skonci tenhle srumec, tak autíčko dostane novy svicky a kable...
Rezzo 2,0 CDX LPG, r. 2006, černá | 4/2015-????
Lanos 1,5 SOHC LPG, r. 2000, červená | 10/2013-????
ex Leganza 2,0 CDX LPG, r. 1997, hnědá-základní | 5/2007-9/2014
Lanos 1,5 SOHC LPG, r. 2000, červená | 10/2013-????
ex Leganza 2,0 CDX LPG, r. 1997, hnědá-základní | 5/2007-9/2014
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Plyn: Cukání + zášleh, CHECK, dotaz asi hlavně na pehu
taky jsem měl takový problém, akorát že tam mám sportovní sání, ale to škubání mi vyřešily svíčky DENSO a už je to v pohodě, skuste vyměnit svíčky
- Hanzy
Joo skubalo to vim nebot jsem se v tom projizedel a Alda rikal ze to dela asi ten sportovni filtr ale pokud stacilo jen vymenit svicky tak je to super...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
jo kluci taky mi to obcas streli a pri rozjizdeni v nizkych ot tak 1200-1400 to jednou cukne.jinak to je uplne v pohode.
nemate nekdo nejakou tabulku co by melo prijit do 1,6 ky za svice?ted sem cetl ze by mely byt platinove ze takove ma plyn nejradeji.
nemate nekdo nejakou tabulku co by melo prijit do 1,6 ky za svice?ted sem cetl ze by mely byt platinove ze takove ma plyn nejradeji.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Ahoj vsichni jsem tu na tomto fotu novy a chtel bych se zeptat kdo z vas si nechal delat prestavbu na lpg do leganzy v posledni dobe, tak rok zpatky? Mam Legu rok a pul a maximalni spokojenost, ale benzin uz opravdu neni levna zalezitost, tak premyslim nad prestavbou na lpg i potom co jsem si tu precetl od Pehy a dalsich. Poptaval jsem cenu u par firem, ale vsechno to bylo kolem 33tis. a mam takovy pocit, ze tady na foru jsem videl cenu i kolem 22 tis. nekde, ale nejsem si jisty.
Dekuju za jakoukoli odpoved.
Dekuju za jakoukoli odpoved.
Vítáme tě na daewooforu, sice Nubi na plyn nemám, ale už 10 let jezdim s Feldou na plyn, tak o tom malinko něco vím. Jízda na LPG je v podstatě stejná jako na benzin, akorát když řekneš plnou!! zaplatíš 500,- a na benzín 1300,- Je fakt, že spotřeba oproti benzínu je vyšší o cca 10-20%, tedy s Feldou jezdím za cca 9, tedy 1Km za 1.40. U Nubi a Legy bude spotřeba tak cca9 - 10. Ale již jsou dneska modernější systémy se vstřikováním. Já taky vzhledem k cenám benzínu pokukuju po LPG, cena za zařízení Magic je cca 29-31 tis. Kč. Koukni na veb o LPG . Tam jsou firmy co to montují. Na všechna Daewa je tzv. typová zástavba, tak to zapíší do TP za 10,- (možná se to změnilo) a nikam už nemusíš. V Praze to dělá např. Hlpropan, Neptun Harfa, Autogas Coubal, já jezdím s Feldou k Coubalovi. U LPG je nutnost mít OK zapalování, jinak jsou problémy......
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Když se podíváš třeba na HL Propan, tak tam nabízejí zástavbu už od asi 22000,- ale je to jednobodý vstřik, tzn. že je jen jeden vstřikovač před škrtící klapkou a válce si podle nasávání směs berou jakoby od filtru. To se dá taky, ale prý to nejde na auta s plastovým sacím potrubím, občas se stane že ti to střelí do sání a pak sbohem potrubí...... jsou i tzv. protizášlehové pojistky takový gumový koule který při sání těsní ale při výbuchu otevřou díry ven.... tento systém mám ve Feldě MPI, je u něj vyšší spotřeba než vícebodu a riziko střílení do sání...... Fungují oba systémy....
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
-
- Kontaktovat uživatele:
Čágo chlape tak ťa výtam medzi královnami No a takto keď chceš sekvenciu(ale tu by som do Legy nedával lebo sa to neoplatí pokud nejazdíš dlhšie trasy)tak tam treba rátať s cenou do 30 000 kč ale keby si si dal elektronic tak tam by mala cena byť asi fakt okolo 22 000 kč lebo my to montujeme od 24 000 - 27 000 sk takže je na tebe ako sa rozhodneš Ale LPGčko je fakt fantastická vec hlavne s pohladu spotreby a to nevravím o dalších pozitívách
Leganza je moje první auto, protože jsem jich ani zatim víc mít nemohl vzhledem k tomu kolik mi je .Za ten rok a pul co ji mám, tak mám průměr 30.000km/rok tudíž ten plyn by se mi na 100% vyplatil. Nejezdím delší trasy přes rok tak max. 170km - jedině přes léto nebo zimu, když jedu do zahraničí. Proto si chci nechat poradit od vás kdo s tím máte zkušenosti jestli investovat do vicebodového - což bych nerad pokud stojí víc, ale zase nechci aby mi prasklo to plastový potrubí, jak psal Richard. Peho vy když to montujete, tak máš nějakou zkušenost s tím že by to mohlo prasknout? Jaky systém máš v Leganze ty? Díky za odpověd do konce července bych totiž ten plyn chtěl v autě nejpozději mít, abych mohl jet levně na dovolenou .
No ja te taky vitam...a na plyn mam nazor takovy,ze do auta nepatri...plyn patri do kotle,nafta do traktoru a benzin do auta... Ikdyby stal litr V-Power 50 korun tak me to nedonuti "znicit" auto plynem...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...