Půjde to ještě opravit ??

Vše co se týká techniky, zapojení, ND

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi

ppp

Příspěvek od ppp »

Ja by som to nebral uz len kvoli tomu ze zaplatis povinne a potom eko likvidaciu takze sa to nevyplati. Za palivo das mozno menej nez za poistky ak budes skutocne len 2x tyzdenne chodit 2km. Ale za to presupnutie lpg do espera hlasujem aj ja :).
Reklama

Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Vono opravit by to šlo ale za jakou cenu.Já kdysi měl STW/Škoda 1202/ a to bylo ke konci znejtovaný no hrůza.Tenkrát byla taky jiná doba STK se dělalo v automotoklubu ale dneska?A potom když je to sežraný tak na to se nemůžeš ani spolehnout.A taky by si v tom chtěl vozit rodinu?To Kessler má pravdu za těch 9500 vypadá že vydrží víc jak dva roky.
Ono máš pravdu že takový krátký trasy jsou pro auto hrob!Ve výfuku jakorát zkondenzuje voda která se nevypaří,motor se ani nezahřeje to je maximální opotřebení a těch startů chudak starter! Takže podle mě nebrat a vzít radši ten jak našel Kessler a nebo i jiný.
Ještě ten zadarmo bych bral kdybys chtěl mít kovošrot že bys měl nějaký železo do začátku :lol:
Ať nám jezdí a nezlobí :P
conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

To nejtování mě už taky napadlo, je to lepší než sváření takovýdleho šrotu. Jezdil bych s tím každej den do tý školky 2-3km a na nakup, tak by bylo docela využitý a o zimních měsících ani nemluvím, na Espero jsem hodnej a nechávám ho v suchu :lol:
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Odpovědět

Zpět na „Technická Sekce“