Prodám Lanos

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Honza Beneš

Příspěvek od Honza Beneš »

Doufám, že inzeruješ v Annonci!! Tady na fóru je pouze zlomek majitelů Daewoo a nákup/prodej tady moc nefrčí, jsem si všim.
Espero 1.8 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
Reklama

Panys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Panys »

já vim dal jsem to skoro všude kam to šlo mimo tip servis, ten jsem vynechal, jednoho kupce jsem na to měl ale ten si myslel že mu to dám snad zadarmo.......
Viktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Viktor »

cely problem je v tom, ze to neni kam dat, ja keby som mal garaz alebo dvor, tak by som to hned bral, ako hovori palikx vybral by som klimu :D a servo a ostatne hodil do srotu alebo rozpredaval na suciastky aj tak by sa mi to oplatilo ... sa cudujem ze to nechce ziadny vrakac, skusal si sa obratit na nejaky s ponukou?
(predane) Lanos SE 1.5MPI 8V 63kW/86HP sedan
(teraz) Ford Focus 16V 74kW/100HP hatchback
Panys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Panys »

s ponukou? neumim moc slovensky :) jinak vrakáče sem zkoušel hodně sem psal emaily ale odepsal snad jen jeden a ten mi řekl že to nevykupujou jen že to recyklujou, to ani nemusíš mít v garáži jestli to chceš rozebrat, by sis z toho sundal věci který by si chtěl a zbytek vyhodil, ty věci si někam schoval v garáži a máš to.......já to právě nechci prodávat na součástky, než bych se těch dílů zbavil by mohlo trvat roky, proto to potřebuju prodat celý no.....nenajde se někdo kdo by to bral? snižuju cenu na 10 000 Kč ozvěte se kdo by měl zájem, pls
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Panys píše:s ponukou? neumim moc slovensky :) jinak vrakáče sem zkoušel hodně sem psal emaily ale odepsal snad jen jeden a ten mi řekl že to nevykupujou jen že to recyklujou, to ani nemusíš mít v garáži jestli to chceš rozebrat, by sis z toho sundal věci který by si chtěl a zbytek vyhodil, ty věci si někam schoval v garáži a máš to.......já to právě nechci prodávat na součástky, než bych se těch dílů zbavil by mohlo trvat roky, proto to potřebuju prodat celý no.....nenajde se někdo kdo by to bral? snižuju cenu na 10 000 Kč ozvěte se kdo by měl zájem, pls
Ponuka je nabidka, asi budes jeste cucak :lol: :lol: Cena je dobra, to se proda, neboj se..
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no koukal jsem ti na nej na aukru a nikdo nic za 10 tak nevim nevim.mozna nabidka za 7 neni tak spatna.a pokud budes resit to co je v tom za veci neudas to nikdy.jen cloveku co to bude chtit premontovat do sveho.a takoveho znam jen 1.
tak hodne stesti
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Panys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Panys »

to je sice možný ale já to auto nebudu nechávat zadarmo, sám mi napsal že čekal že to je v mnohem horšim stavu a pak mi řekne že mi za to dá zlomek z ceny, tak bud ten člověk bude akceptovat aspon těch 10 000 protože levnější nesežene v tomhle stavu a nebo at si radši sežene samotný díly a ne celý auto, možná i za ty díly zaplatí víc než za auto který tu prodávám.
Viktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Viktor »

pod 10 urcite nechod, uz to je velmi dobra cena
(predane) Lanos SE 1.5MPI 8V 63kW/86HP sedan
(teraz) Ford Focus 16V 74kW/100HP hatchback
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

jasne je to na tobe treba se to proda.jen u tehle aut je vseobecne problem ze se zase tak moc neprodavaji.jak rikam hodne stesti.
jen mam dojem ze uz jste se nejak dohodli.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Odpovědět

Zpět na „LANOS“