První Čech si koupil nejdražší auto světa - Bugatti Veyron
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Spominate si na nehodu toho zlteho /neviem asi ferrari alebo lamorghini /, ked v Cechach vyrubal cely les a ludia dnu uhoreli zaziva?
Dufajme, ze aj tento s tou rychlostou to neprezenie...
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
- Reklama
Myslim, ze tohle auto neni primarne o krase vzhledu (i kdyz me se libi az moc - minimalne pro svou jedinecnost a styl, tj. ze nevypada na jedno brdo jako vetsina modelu Ferrari). A nejroztomilejsi na nem je, ze vedle nej je i nejvykonnejsi a nejdrazsi Ferrari jen lacina a lina sediva mys.SkylineGTR píše:Už jen proto, že to dělá VW, tak toho Veyrona moc nemusím. Je pravda, že to jezdí slušně, ale je hodně jiných a krásnějších supersportů.
Ale popojedem, muj osobni favorit, co se vzhledu tyce (a neni to jen kvuli barve ), je Maybach Exelero (ani neni o moc pomalejsi jak Veyron):
Video:
http://www.youtube.com/v/C7zpSpiGLrY
Web:
http://www.exelerocar.com/
PS: BTW v predminulem dile Kobry 11 tam s Exelerem hezky blbli...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
bugatti
...to Skylane GTR, ty zrovna vepřový nemusíš viď - no já taky, ale Ettore Bugatti byl jenom jeden....no a němci to jenom koupili od italů ( původní majitelé francouzi ) - tedy marku a pokračování historie psané na základě vyjimečného Bugattiho + italský desing a ten patří mezi nejlepší, takže němce z toho vynechme...rozhodovali jenom jejich finance a kapitálová rozpínavost...ještě na závěr to auto je dle mého subjektivního názoru "perla" - ale to je jako z jakoukoliv krásou, třeba i ženskou, ne každému se ta která líbí....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Mne sa ani to druhe nepaci
Asi nikdy nebudem mat ani na elektrony a gumy z toho auta...
Ale ak mi ho che niekto darovat, nebudem proti
Asi nikdy nebudem mat ani na elektrony a gumy z toho auta...
Ale ak mi ho che niekto darovat, nebudem proti
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
to auto je uplne hnusne, skarede.
niekedy mi to pride, ze cim luxusnejsie auta su, tym su tieto auta skaredsie.
niekedy mi to pride, ze cim luxusnejsie auta su, tym su tieto auta skaredsie.
ExLanos
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Na to si vzpomínám...to bylo Lambo...proletělo to lesem a obrátilo se to na střechu...a kvůli těm idiotskejm Lambodveřím se nemohli dostat ven a uhořeli tam...jeden postarší chlápek co si tahal triko a mladá holka která se chtěla jenom svézt...snad to má ten Bugatista v hlavě srovnaný...kasma píše:Spominate si na nehodu toho zlteho /neviem asi ferrari alebo lamorghini /, ked v Cechach vyrubal cely les a ludia dnu uhoreli zaziva?
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Presne toto som myslel... hadam na tom bugasti nedopadne takto...
auto
...to Kessler ten bugatista už dávno není Ettore Bugatti - a v hlavě to mají současní tvůrci těchto sportovních vozů s touto značkou ( ať už ji vlastní kdokoliv ) dozajista srovnaný ( na jejich auta je pořadník, tedy jsou prodány, víceméně dopředu ), chápu tě ovšem Felicie LX speciál je nepřekonatelná....nedá mi to abych si nevzpomněl na svoje zážitky - Š 100 - Š 120 - Favorit - Forman - Felicie 1,6 GLX ( dokonce i s klimatizací - ovšem ve městě byla nefunkční - jeden větrák to prostě neutáh ) na těchto vozech jsem odjel statisíce km - tak můžu mít názor - felicie nepohodlné sedačky ( trestná lavice ) - Š 100 až 120 dodělej doma tedy DODO - i když levný provoz oprava za barákem - formana služební jsem dojížděl při 450tisících km ( ale pozor jednalo se rychlé km - denní proběh 300 až 400km ) ani jeden nedosahoval kvalit nexie ( vím škodovky byly malé vozy a nexie byla nižší střední třída - s průměrným, ale solidním podvozkem - dnes musí zaostávat oproti víceprvkovým zadním nápravám, časovaným 16V s proměnlivým sáním ap. ) ale to už je taky auto z minulého století, které má i dnes co říci...zapadá do desingu i dnes, nebyl trochu nadčasový? ( mám na mysli Kadetta z 80let - nexie měla už jenom facelit od italů ), i s fabií jsem se svezl neuvádím asi 400km - to je trochu málo....pro hodnocení, ale hlavně se mi nelíbí - jízdní vlastnosti dobré na úkor pohodlí - tvrdě naladěný podvozek.
Jinak všichni se snažíme o určitou objektivitu - i když jsme prostě dejváci....zkus to taky, anebo přejdi na stránky SCHADE...
Mějte se fajn
Jinak všichni se snažíme o určitou objektivitu - i když jsme prostě dejváci....zkus to taky, anebo přejdi na stránky SCHADE...
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico