Presnost riadenia
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
zelezo-hlinik
ako to tu citam nie je jednoznacny nazor na ALU kola maju vobec nejake vyhody oplati sa do nich investovat za kolko sa daju zohnat nejake starsie
bydlisko; Sv.Jur SLOVENSKO
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Výhoda alu kol není prakticky žádná. Uvádí se, že plusem je nižší hmotnost, lepší proudění vzduchu k brzdám , ale hlavně jde o estetický dojem. Nic víc, nic míň.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
No zakladem uscpechu je nechat si pneu nafouknout dusikem....Pajda píše:Já taky občas kontroluju i tlak v pneu a někdy se i divím, co tam je za tak.
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
-
Netecny plyn, nemeni objem( a tedy ani tlak) s teplotou, vyssi zivotnost pneu a hlavne neuchazi....
PECA
tlak kontrolovat nemusis protoze to vydrzi cely rok nebo aspon pul roku a pak stejne das zimaky, ne?
Ale nafukovat to doma bych nedoporucoval
Ale nafukovat to doma bych nedoporucoval
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dofukovat není třeba ale když přesto dojde k úniku trochu dofouknout běžným vzduchem lze ale tak 0.2-0.3 baru pak dojde k znehodnocení dusíku a tím i pomine veškerá výhoda .Doma bych plnění nedoporučoval protože jestli se nemílím tak to není pouze čistý dusík ale nějaká speciální směs za naplnění v pneuservisu sem platil za 4 kola 100 Kč a jinak jakej tlak máte v kolech když dáte 15" já mám mít 2.2 a po dohodě v pneuservisu kde mi ten kluk tvrdil že měl stejný rozměr kdysi na Peugeotu tak že prý dával o 0.2 víc než je předepsáno takže sme to foukli na 2.4 říkal že se trošku dřív sjede střed kola tak abych to pak trochu upustil jinak by se mi prý sjížděli víc kraje a takhle se to má srovnat