sprint. draha kde jezdi auta v protismeru neni to prave orechove...Ivan píše:Miloshi, ale dotaz směřoval myslím na sprintovací dráhu... Navrhoval bych to samé místo, co loni, ale třeba objevíme i něco jiného
!!!! VEŠKERÉ INFO O DAEWOO SRAZU BALDOVEC 2007 ZDE !!!!
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kolegové, víte ještě někdo, že pojedete? Potřebuju potvrdit kempu rezervace a přibližný počet osob...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
tak dnes sem se dozvedel ze do nove prace me nevzali takze pravdepodobne mam vikend volny.jen mam problemy s penezi a zitra zkusim premluvit petra jestli by preci jen nejel.chci kupovat na kseft auto a chybi mi spousta penez a vydat dalsi 2500 za vikend si opravdu nemuzu dovolit.uvidim jak se dohodnu s petrem.zitra dam vedet
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Pavle, však z Prahy pojede dost lidí, určitě Tě někdo vezme, ne?palikx píše:tak dnes sem se dozvedel ze do nove prace me nevzali takze pravdepodobne mam vikend volny.jen mam problemy s penezi a zitra zkusim premluvit petra jestli by preci jen nejel.chci kupovat na kseft auto a chybi mi spousta penez a vydat dalsi 2500 za vikend si opravdu nemuzu dovolit.uvidim jak se dohodnu s petrem.zitra dam vedet
Nexia² project
Ivane tak my by chom brali taky jednu chatku je jedno která to budeIvan píše:Kolegové, víte ještě někdo, že pojedete? Potřebuju potvrdit kempu rezervace a přibližný počet osob...
od 07.04.2007 CHevrolet AVEO 1,2 sedan,sunset orange ,2xabg,abs,central,el. okna, 14 alu.disky Dotz Imola,podsvícení zelený neon
Prostě supr kárka
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě
člen AVEO FANKLUBU
Prostě supr kárka
člen AVEO FANKLUBU
Já jsem plnej , ale v Průhonicích by jsi se určitě k někomu vešel ......Ivan píše:Pavle, však z Prahy pojede dost lidí, určitě Tě někdo vezme, ne?palikx píše:tak dnes sem se dozvedel ze do nove prace me nevzali takze pravdepodobne mam vikend volny.jen mam problemy s penezi a zitra zkusim premluvit petra jestli by preci jen nejel.chci kupovat na kseft auto a chybi mi spousta penez a vydat dalsi 2500 za vikend si opravdu nemuzu dovolit.uvidim jak se dohodnu s petrem.zitra dam vedet
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Dobře, budu s tím počítat. Pošleš peníze na účet, prosím?bandolik píše:Ivane tak my by chom brali taky jednu chatku je jedno která to budeIvan píše:Kolegové, víte ještě někdo, že pojedete? Potřebuju potvrdit kempu rezervace a přibližný počet osob...
Nexia² project
platba právě zadánaIvan píše:Dobře, budu s tím počítat. Pošleš peníze na účet, prosím?bandolik píše:Ivane tak my by chom brali taky jednu chatku je jedno která to budeIvan píše:Kolegové, víte ještě někdo, že pojedete? Potřebuju potvrdit kempu rezervace a přibližný počet osob...
od 07.04.2007 CHevrolet AVEO 1,2 sedan,sunset orange ,2xabg,abs,central,el. okna, 14 alu.disky Dotz Imola,podsvícení zelený neon
Prostě supr kárka
člen AVEO FANKLUBU
Prostě supr kárka
člen AVEO FANKLUBU
ahoj kluci tak doufam ze skvela zprava jedeme vsichni i s petrem.ivane prosim jestli tam je jeste nejaka chatka tak nam ji rezervuj dnes uz nestihnu poslat penize ale hned zitra jak se dostanu do banky je 100 procentne posilam.takze 4 lidi celkem 1320.nebo jestli jsi v praze muzu ti je dat osobne treba jeste dnes.diky moc omlovam se ze tak pozde ale musel jsem zlomit petra.jedem jednim autem jen jsme zatim nerozhodli jakym.ale vypada to ze na daewoo sraz asi lanosem,snad se tam vejdem.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
Ja bych mel prosbu na moravaky, nejlepe asi z jizni
tata bude mit v lete 60let vyroci a ma velmi rad slivku, proto bych mu chtel dovezt nejaky echt "model" a proto kdyz budu na morave bylo by super si to odtamtud rovnou odvezt, samozrejme zaplatim, to je jasny, kdybyste teda nekdo mel dobre zasoby dejte vedet, dohodnem se
jedna litrovka staci
tata bude mit v lete 60let vyroci a ma velmi rad slivku, proto bych mu chtel dovezt nejaky echt "model" a proto kdyz budu na morave bylo by super si to odtamtud rovnou odvezt, samozrejme zaplatim, to je jasny, kdybyste teda nekdo mel dobre zasoby dejte vedet, dohodnem se
jedna litrovka staci
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet