špatná kostra?
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Me takhle zaclo chcipat auto pri rozjezdu, stalo se mi to loni po velkych destich. Stal jsem 14 dni na trave ( tudiz vysoka vlhkost i ze spoda). Pri rozjezdu se asi pri 5 km rychlosti sepne a protoci cerpadlo ABS ( autotest) v tu chvily se rapidne zvysuje odber el.pr. a pokud je tam prechodovy odpor tak to zdechne. Pricina a odstraneni, pri celnim pohledu je vpravo krabice s pojistkami a relatky a hlavne je tam i kostra od baterky, tu ocisti a namaz. A pak uvidime .
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
- Reklama
To bylo první co jsem našel a zkontroloval. Je to čisté a ani úbytek napětí na tom není téměř žádný. Zkoušel jsem měřit napětí mezi -pólem přímo na baterce a tělem toho ABS. Úbytek tam byl 0.02V, tak si myslím, že tenhle spoj bude dobrej. Měl sem vyndaný i všechny pojistky a relátka. Všechno jsem očistil, ale bylo to překvapivě čisté. Musí být ještě někde něco, ale kde?
Kia Rio 1.25 CVVT COOL
Nubira hatchback 1.6 16v - důvěrně zvaná Cecilka † 29.9.2016
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Teoreticky jo, ale meris to bez zateze. Musel bys to merit ve chvily kdy jsou aktivovany ty ventily ABS s cerpadlem.Vlasta píše:To bylo první co jsem našel a zkontroloval. Je to čisté a ani úbytek napětí na tom není téměř žádný. Zkoušel jsem měřit napětí mezi -pólem přímo na baterce a tělem toho ABS. Úbytek tam byl 0.02V, tak si myslím, že tenhle spoj bude dobrej. Měl sem vyndaný i všechny pojistky a relátka. Všechno jsem očistil, ale bylo to překvapivě čisté. Musí být ještě někde něco, ale kde?
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
To je pravda, ale to už bude horší, naměřit to za jízdy. Pak nezbývá, než vymyslet jinou metodiku měření, ale najít to nějak musím.Brainman píše: Teoreticky jo, ale meris to bez zateze. Musel bys to merit ve chvily kdy jsou aktivovany ty ventily ABS s cerpadlem.
Kia Rio 1.25 CVVT COOL