no Peho - radši bych se od nich nechal táhnout - nějak mi vysychá konto ale na sraz dorazím i kdybych si na to měl půjčit-peha- píše:Páni vy sa máte lebo keď pred vámi pofrčí Řezník tak ta vúne klobás přehluší i voňavý stromky a hudba zo subíka to je paráda
Pardubice, vzhůru na Baldovec!!
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
Mas neaktualni informace, budou totiz 3 (tj. 5 dohromady, pokud se nikdo dalsi neprida)! Ted se totiz ozval Latrele (taky z HK), ze by jel...Tomáš píše: dvě Leganzy , to teda čučím .....
No, doufam, ze i ve V.Myte aspon pribrzdite!Ivoš píše:my zastavovat budem...min. ve Svitavách na benzince...teda když budou souhlasit ostatní
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
chudáci obsluha benzinky ty zase budou čučet co se to děje -- když jsme tam jely naposled na výstaviště z práce - tak jsme zastavily na poslední benzince před brnem a svačily jsme - řízky jak 12 palcový kola a chleba s okurkou obsluha jen slintalaIvoš píše:Plus whiskey, Peha a ještě někdo na srazu To je mazec:-) Tak pojeď s náma Tomáši...my zastavovat budem...min. ve Svitavách na benzince...teda když budou souhlasit ostatní
ŘEZNÍK
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Tak teda přibrzdíme i v Mejtě,nooo ...jasně, že zastavíme,bodejť by taky ne.
No já loni, když jsem jel na sraz, tak jsem stavěl jen ve Svitavách, jelikož jsem jel jako samotný auto z Pardubic. A na benzince jsem jen vyskočil, protože pršelo jak hrom a koupil si Colu:-)Tak to personál Benzinky ani moc neslintal. Ale když vezmeš zase řízky, tak se milerád přidám
No já loni, když jsem jel na sraz, tak jsem stavěl jen ve Svitavách, jelikož jsem jel jako samotný auto z Pardubic. A na benzince jsem jen vyskočil, protože pršelo jak hrom a koupil si Colu:-)Tak to personál Benzinky ani moc neslintal. Ale když vezmeš zase řízky, tak se milerád přidám
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza