Tondo telefon budu mit u ucha uz od sesti takze volej kdy a kde se srazime jak rikej nase sousede

Jo abych nezapomel auto lestim uz druhy den

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Vsichni ne, s el. nebo integrovanou antenou je to ponekud problematicke.impik 1 píše:AHOJ TAK JSEM ČETL ŽE VĚTEV Z HK JEDE SE ŽLUTOMODRÝMA STUŽKAMA NA ANTÉNĚ MOC SE MI NÁPAD LÍBÍ JÁ JDU KOUPIT TAKY STUŽKU CO VY NA TO!!!!!!!NEVÍM MOŽNÁ TAK JSTE TAKY DOMLUVENÝ ALE JÁ POJEDU POPRVÉ.
Kdyz se chce , vsechno jde. A me se chce, tak i s el. antenou stuzky mit buduSlam píše:Vsichni ne, s el. nebo integrovanou antenou je to ponekud problematicke.impik 1 píše:AHOJ TAK JSEM ČETL ŽE VĚTEV Z HK JEDE SE ŽLUTOMODRÝMA STUŽKAMA NA ANTÉNĚ MOC SE MI NÁPAD LÍBÍ JÁ JDU KOUPIT TAKY STUŽKU CO VY NA TO!!!!!!!NEVÍM MOŽNÁ TAK JSTE TAKY DOMLUVENÝ ALE JÁ POJEDU POPRVÉ.
já ti klidně věnuji stačí 20 cm/stužky/aby si někdo nemyslel jinak si pořád nechci připustit že má být nevlídnoIvoš píše:Já ty stužky prostě nestihl koupit...tak budu mávat a blikat a vyskakovat za jízdy z auta:-)
Ja je koupilIvoš píše:Já ty stužky prostě nestihl koupit...tak budu mávat a blikat a vyskakovat za jízdy z auta:-)
Mildo psal si ze pojedeme jen 110 - 120, tak neuletimilosh píše:Impiku, az ti ta stuzka na dalnici pri 130 uleti budes koukat.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |