Přední světla-chci lépe vidět-prosím poradí mi někdo?

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Badger
Kontaktovat uživatele:

Re: aaa

Příspěvek od Badger »

simone píše:to Badger: ake presnme od Philipsa su??
Tak tohle jsou oni a je to celá sada i s parkovačkama ;)
http://www.jrtuning.cz/katalog/detail.p ... 809791d3cc
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Reklama

SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

Já jsem už taky vyzkoušel hafo žárovek a teď tam mám Osram SilverStar a jsem nadmíru spokojený.Sice to nesvítí do modra, ale cesta je krásně osvětlená a i na neznámé cestě jedu v klidu. 8)
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Bohuš

Příspěvek od Bohuš »

Já dřív jezdil se Škoda 125 Tam jsem viděl parádně,ale už bych neměnil.Ty SilverStari tam mám.Možná že si nechám ty světla seřídit.Byl jsem v Říjnu na technické, tak jestli mně to mechanik moc nestáhl.Kdyby se někdo divil,že píšu ve slově chlapy tvrdé y Tak já ho píšu vždy.Protože pořádnej chlap ho má vždy tvrdýýýýýý. :lol: Bohuš(já už dlouho ne).Pardon to patří do pokecu a ne sem.
dedo.miki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

Ja ked som zle videl ,navštívil som očného lekára .To pomohlo a nie žiarovky.Žiarovky existujú aj 100Wna 90W,ale to musí človek upraviť celé káblovanie v aute.
Badger
Kontaktovat uživatele:

Re: aaa

Příspěvek od Badger »

Badger píše:
simone píše:to Badger: ake presnme od Philipsa su??
Tak tohle jsou oni a je to celá sada i s parkovačkama ;)
http://www.jrtuning.cz/katalog/detail.p ... 809791d3cc
Tak jsem asi po pul roce nebo po jak dlouhe dobe zjistil, ze tyto zarovky co jsem mel ja byly nejake vadne a nesly seridit!!! Myslel jsem, ze je to novymi a lepsimi svetly z Polska a temi motorky co v nich jsou, ale bylo to zarovkama, byly vevnitr nejake ohnute nebo co a tudiz svitily do nebe a neslo to seridit... :lol:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
dedo.miki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

Na očnom:Obrázek
Odpovědět

Zpět na „LANOS“