Tak tomu "lepšímu" benzínu nevěřte. V Brně je jedna zastrčená benzinka (cisterna), kde je vždy benzín o 1-2 Kč levnější než kde jinde. A benzín jim vozí ta samá cisterna, která vzápětí jede s benzínem na Aral.
Jestli myslíš tu za Balvinem, tak výjimka potvrzuje pravidlo!!!
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Ono taky někdy stačí přijet k pumpě chvíli po odjezdu cisterny a to byste koukali co se dá natankovat když se zvýří ta trocha benzínu a spousta usazenejch sraček
chlapi aj mne ro sklebe... po nastartovani na volnobeh to pada niekedy az k nule a ked zosalapnem plyn tak nic... potom sa to chyti... chvilu pockam a zase zacne padat zase troska pridam povrci apotom uz ok. zvlastne je ze mi to nerobilo pocas zimi ked som mal autop v garazi. ale ked som postal vonka tak to zacalo zase.
ale idem vymenit kable za nove (champion) dufam ze to pomoze...
PECA
PECA
Granko píše:tak potom ok, uz som bol nastvany, ze to robi len 16V
V tom případě tě potěším , dělá mi to taky. Nejvíc na jaře a na podzim, zejména když stojím čumákem ke zdi nebo v závětří. Zřejmě to dělá nějaké čidlo. Jo taky mam 16V
tak jsem auto privezl ze servisu, nechal jsme tam 2000, jako vzdy vymenili svicky, ktery jsem mel temer novy a taky kabely od rozdelovace a auto stejne stale dela to samy. uz me to pekne se*e
v utery jedu na reklamaci..
tak pani ... vymenil som kable ale nepomohlo... sklbe tak ako predtym... vzorovy priklad... vcera vecer v garazi anstartoval som nechal som pobrnkat chvilocku nesklblo ani raz, uz som sa tesil ze pohodicka kable vyriesili moj problem... no potom som vypol nechal chvilu postat par minut a znova som ho nakopol a vtom vrrrrrr vrv vrv r vr r vr vrrrrr vr rvr vrrrrr vrvr... atd atd. zase to nejako padalo na volnobehu a tak. ked som mu pridal plynu tak vybehol na 2tis a chvilu bezal normalne ale ako sa ustalil okolo 1tis tak zase to zacala padat... takze kable to neboli... mam teda champion v aute a packard electric v kufri
rozmyslam dat precistit volnobezny ventil... uz ma to poriadnbe s..ie