no prave volvo s40 kombi s 1.9 td sem si dovez z nemecka sice musim na nem tochu maknout ale myslim ze sem udelal dobrou koupi ma najetych 136t, pravidelny servis r.v 1999 a vyslo me to na 3.200 eur.Krtek píše:bohužel při mym ježdění krátkecjh tras mi vychází spotřeba jako u maloobjemovýýho benálu. 10L plynu + 2L benzínu na 100 km.... Takže maloobjeovej naftoň by byl ideální. Toho nedonutíš žrát víc jak 6L i když chceš No, zatim jsem dohodnutej na tu geometrii abnych měl jednu nervozitu z krku, pak pořešim regulaci napětí u žárovek a zkusim bejt zas spokojenej s tim, co mam. Přece jenom Soptík byly láska na prní pohled a vzhledově je to pro mně asi nejhezčí auto na světě (teda hned po Trávníčkomobilu a Volvu S40)simone píše:No mne diesel nevonia je tak drahý ako benyín a neda sa prerobiť na LPG čo stoji o polovicu menej ako Ba
Za kolik to zkusit ?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
Re: auto
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
- Reklama
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Hezký a trošku i závidim. Přece jenom Volvo bych radši s benálovym 5válcem (moct si to teda dovolit). A já kupuju jenom funglovky, páč na ojetině projedu to samý A starší auto než mam bych si asi nekoupil.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Slavku, tak to je pecka, taky se mi volvicko libi, jak je na tom s ND? Ja porad cucim na tu G astru, ale uz koukam i po Vectre combi, taky neni spatna
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
no ND na to sou bezne k sehnani mozna trochu drazci nez na daewoo, musim vymenit pravy p blinkr je rozbity a celni sklo je praskli, sklo je drahy protoze je tonovany a tak me vyjde asi na 8 tisic a ten blinkr je za 650 kc, ale na to sklo se nejspis vyprdnu dam tam obyc za 3t. Zitra ho budu mit doma a tak udelam par fotek, uz se tesim
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
Klido se s nim stav v Usti, resp. pokud nebudu uz v porodnici na saleSlavek píše:no ND na to sou bezne k sehnani mozna trochu drazci nez na daewoo, musim vymenit pravy p blinkr je rozbity a celni sklo je praskli, sklo je drahy protoze je tonovany a tak me vyjde asi na 8 tisic a ten blinkr je za 650 kc, ale na to sklo se nejspis vyprdnu dam tam obyc za 3t. Zitra ho budu mit doma a tak udelam par fotek, uz se tesim
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Jo. Nejlepší bylo když přijdu ve 14h na parkoviště otáčim klíčkem a nic ! Tak jsem asi hodinu volal servis, laboroval s relátakama furt nic. Tak slíbili odtah jenže mechanik byl někde jinde i s odtahovym autem. Přijel kolem 19h ! Mezi tim si představ jak jde 3/4 fabriky průběžně domu, každej se ptá, co tam dělá Krtek a proč je tak nas...j. No a pak poslouchat ty kecy, "no jo, nový auto, hlavně, že má záruku". Nebo "no jo korejec, holt kvalita....." Fuckt očistec a příští auto budu asi pořizovat i podle vzdálennosti do servisu.eMKa Slovensko píše:to budes rodit ty
si nevyzeral na to, skor ja by som mal rodit ale furt akoisi nic
to SLavek: gratulejm k Volvu, je to nadherne auto
to Krtek: človeče ked si tak pozriem čo všetko sui dokazala uz soptikovi pretrpiet tak ta musim obdivovat. to musi byt laska ako remen
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
No dyť právě... znáš někoho, koho s Nubirou táhli 2x do servisu na odtahovce během záruky ?Habron píše:Hlavně, že to vyvíjelo GM a nemá to s Nubirama vůbec nic společnýho
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Krtku, já už začínám s láskou vzpomínat na svůj první automobil, Škoda 100 r.v. 1975, který jsem v r. 1985 koupil za 5.000,- Kčs, udělal na něm generálku, která mne sakumprásk přišla na 12.000,- Kčs, a v r. 1995 jsem ho s najetými 50 kkm prodal za 13.000 Kč... A to se o něj prali dva kupci a ti kluci, co si ho vzali, řičeli nadšením, že tak pěknou stovku ještě neviděli...
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Taky asi jenom DEBIL koupí v říjnu auto co se vyrábí od září a ještě k tomu ho maj měsíc vystavený na saloněHabron píše:No právě že ne ...Krtek píše:No dyť právě... znáš někoho, koho s Nubirou táhli 2x do servisu na odtahovce během záruky ?Habron píše:Hlavně, že to vyvíjelo GM a nemá to s Nubirama vůbec nic společnýho
... ale já si myslím, že jsi měl nějaký ne moc povedený prvokousek.
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Brácha dělá už dost dlouho v automobilovým průmyslu, tak jenom potvrzuje tvoje slova. Nejlepší je kupovat model, co se už tak aspoň ten rok vyrábí, protože na tom jsou zpravidla už ty větší chyby vychytaný.Krtek píše: Taky asi jenom DEBIL koupí v říjnu auto co se vyrábí od září a ještě k tomu ho maj měsíc vystavený na saloně
Prvokousky mívají taky problémy s dodávkama dílů, dost často se prý improvizuje ....