Havarijni pojisteni, mate ho?

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Richard

Příspěvek od Richard »

DREAM píše:
kradez u nubci a jen za 3 litry rocne..muzes napsat vic info?
Je to u Český pojišťovy a mám ji pojištěnou na částku 150000,- spoluúčast 1000,- a je pojištěno odcizení a živel s platností Evropa. za těchto podmínek platím 3150,- ročně
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Reklama

homer simpson

Příspěvek od homer simpson »

To dream: Krádež + živel u Český rovný 3 000 Kč ročně (na NUBČU) :shock: H.S.
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Na Rackovi havarijko fakt nemám :D , i když minulý majitel havarijní měl...teď u Feldy už to zvažuju...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

za 3jku rocne kradez to je dobryyy..ikdyz kdo by nubcu chtel :))))
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak :(
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
ppp

Příspěvek od ppp »

Mna vyjde havarijka na espero rocne necelych 9tSk, dufam, ze buduci rok to bude menej :). Preplatia mi udalost do vysky tusim 100 (alebo 120tsk). Za to si kupim bez problemov dalsie :).
Keby som mal viac casu a dom s garazou (nemyslim garazou na parkovanie kam musi vojst vodic uz len sam s autom aby sa z neho nejako vysukal popri stene :) ) tak na havarijko kaslem a dokazem si to opravit aj sam.
simone
Kontaktovat uživatele:

poistka

Příspěvek od simone »

poistku platínm iba povinnu a na škodovke som mal aj havarijnua tam som sa naučil ako obabrať poisťovne o par koruniek aj ked sa nič nestalo, to mi stačí lebo je to moooc vela na rok platiť 10tis Sk. Zato si radšej kupim niečo potrebne. subwoofer a pod :lol:
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maxxik »

Pojistku mám komplet - havarijka + živel + krádež. za cca 6000,- na Nubiru u ČPP. Havarijku platím taky, protože se žena rozhodla vrátit za volant a zrovna do Nubiry. Takže pro jistotu.... :)
Nubira Wagon 2.0 CDX 1998
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Re: poistka

Příspěvek od djpsx »

simone píše:poistku platínm iba povinnu a na škodovke som mal aj havarijnua tam som sa naučil ako obabrať poisťovne o par koruniek aj ked sa nič nestalo, to mi stačí lebo je to moooc vela na rok platiť 10tis Sk. Zato si radšej kupim niečo potrebne. subwoofer a pod :lol:
No teda, takhle odírat chudáky pojišťováky!!!!!Že se nestydíš......jak se to dělá? :oops:
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Já měl tehdá pojištěnou i Feldu. U Kooperativy to vyšlo živel, bouračka a krádež na 7500. Když bylo Feldě 3 roky, skončila smlouva a tak jsem šel uzavřít novou pojistku.... napočetli mi to na 7200 kč !!!! Tak jsem sundal spoluúčast a bylo to za 6500 kč. Soptík je na lízačku tak je pojistka povinnost. Zatim to je 16500 kč ročně. Už jsem se byl zeptat na pojišťovně a má hodnotu 215 tis kč a pojistka by byla za necelejch 8 tis.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

simone píše:poistku platínm iba povinnu a na škodovke som mal aj havarijnua tam som sa naučil ako obabrať poisťovne o par koruniek aj ked sa nič nestalo, to mi stačí lebo je to moooc vela na rok platiť 10tis Sk. Zato si radšej kupim niečo potrebne. subwoofer a pod :lol:
na tvy strane bych to moc nerozebiral, ja sem totiz pojistovaci agent :lol: :lol:, priste ti uz nic nezaplatime :lol:
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Slavek píše:
na tvy strane bych to moc nerozebiral, ja sem totiz pojistovaci agent :lol: :lol:, priste ti uz nic nezaplatime :lol:
A máš vodznak???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kamarád byl taky poj. agent a musel s tím skončit....neuživil se :D
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

no a pak kvůli neoprávněně vyplacenej penězům za neexistující nebo natažené škody platíme vyšší povinné ručení :cry:
peco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peco »

petrm píše:no a pak kvůli neoprávněně vyplacenej penězům za neexistující nebo natažené škody platíme vyšší povinné ručení :cry:

ved kto nekradne snami, ten kradne proti nam :!: tak nejak to bolo, nie? a este to asi aj plati :lol: :lol: :lol:
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

u nás se říkalo kdo nekrade okrádá rodinu ;)
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Já jsem spíš toho názoru, že kdo nemá havarijko, tak by si ho měl zařídit. Po včerejší jízdě na nákup jsem se o tom opět přesvěfčil. Na silnicích jezdí buď čepičkáři a ti, co je napodobují, tj. ve městě jedou 40 a za cedulí to rozpálí na 85 km/h, a nebo debilové, co berou zatáčky 60kou a svou jízdou ohrožují ostatní. Sice při případné bouračce se nějaká malá část bere z povinného ručení (aspoň tak soudím z vlastní zkušenosti), ale jinak z něj nedostanete nic, když vám zruší auto.

Havarijka by měla být povinná. A kdo na ní nemá, ať nejezdí autem.
Odpovědět

Zpět na „POKEC“