Sraz na Strahově 2006
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
... no to je konec .......
...mě je to jedno kdy , akorát pátek nezaručuji , dost často odjíždíme ven , všední dny jsou v pohodě.........
Není to doufám daný , že je to sraz Nubir . Když do Baldovce jedu Nubirou , na Strahof bych přivezl mazlíka , to už bude mít bílý blinkry všude ( snad) ...........
...mě je to jedno kdy , akorát pátek nezaručuji , dost často odjíždíme ven , všední dny jsou v pohodě.........
Není to doufám daný , že je to sraz Nubir . Když do Baldovce jedu Nubirou , na Strahof bych přivezl mazlíka , to už bude mít bílý blinkry všude ( snad) ...........
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Reklama
Já myslím, že nikoho s jakýmkoliv Daewem nebo Chevroletem nevyhodíme, Nebo má snad někdo jinej názor???? Podejte mi ho a já ho už přesvědčím
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
rosny bod je stanoven na G nebo jine nealko pivko..
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
No projednou přimouřím oči i když ten dotyčný je nenapravitelný, minulý rok byl na Strahově se ŠÁDEBrainman píše:a Peugeot HDI tam take muze, zejo?Richard píše:Já myslím, že nikoho s jakýmkoliv Daewem nebo Chevroletem nevyhodíme, Nebo má snad někdo jinej názor???? Podejte mi ho a já ho už přesvědčím
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
ale v nafte, asponRichard píše:No projednou přimouřím oči i když ten dotyčný je nenapravitelný, minulý rok byl na Strahově se ŠÁDEBrainman píše:a Peugeot HDI tam take muze, zejo?Richard píše:Já myslím, že nikoho s jakýmkoliv Daewem nebo Chevroletem nevyhodíme, Nebo má snad někdo jinej názor???? Podejte mi ho a já ho už přesvědčím
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
jeeeee to jsem rad ze me nevyhodite.ja se bal ze si budu muset na peugeot foru dohodnout taky nejaky strahoff.ale kdyz me vezmete mezi sebe tak to nebudu resit.jo a letos budu na fotkach taky loni ste me nechteli letos budu v prostredku!!!!!
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
leda by si pribral , pochop velky auto - velky chlapi. V Baldovci te zvazime a jestli projdes muzes se fotitpalikx píše: jeeeee to jsem rad ze me nevyhodite.ja se bal ze si budu muset na peugeot foru dohodnout taky nejaky strahoff.ale kdyz me vezmete mezi sebe tak to nebudu resit.jo a letos budu na fotkach taky loni ste me nechteli letos budu v prostredku!!!!!
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
já jsem pro. A jestli to bude jindy v pracovnim tejdnu tak jsem taky pro
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Ja bych to udelal nekdy o vikendu, aby i ti co nebyli na morave mohli dorazit,coz? jako druhy letosni daewoo sraz, covy na to, panove a damove?:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Když oni ty víkendy teď když všechno roste a zelení se, moc nevycházejí. Pro termín středa je předběžně i Palikx a Petrm. Když to uvidí Brainman tak asi taky pojede, co ty na 17.5.? A všichni Dejváci z okolí Prahy?? co vy na to?