Cross psal v Brne ne?Ivan píše:Kluci, tak k tomuto okamžiku uzavírám objednávky. Uživatelé kajsi a Cross mají smůlu, protože mi nenapsali, kde si trika vyzvednou. Jinak objednávám dle seznamu.
Klubová trička - kontrola objednávky, čtěte
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
už jsi zveřrjnil platnou cenu ? nebo zase něco nesleduju ? Kdyžtak mi prosim tě pošili do SZ jaká bude ta cena a číslo toho účtu kam a jak to poslat. Dík a sorry, že jsem ondoń
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi snad chtěl tričko NEXIA CLUBU, ne? Nebo i DAEWOO CLUBU?cubafire píše:No Ivane na mě jsi nějak zapomněl
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Před čase jsi psal cosi o 350ti korunách. Dá se s tím počítat, nebo mám z prasátka vytřepat více?
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ano, pořád dokola, už mě to vážně nebaví. Psal jsem cenu kolem 350 Kč. Možná to bude o dvacku více nebo o dvacku méně, zatím nevím. Až to budu vědět, napíšu.
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to souvisí s tématem, tak sem, kolego.
Nechci působit jako nějaký cenzor, ale prostě někdy to nejde nechat, jinak tady bude úplná anarchie a nikdo nenajde nic.
Nechci působit jako nějaký cenzor, ale prostě někdy to nejde nechat, jinak tady bude úplná anarchie a nikdo nenajde nic.
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
Sorry. Kura už sa v tom nemožu vyznat. Ode dneška sem raději nelezu. Už jen na Nexiaclub...Ivan píše:Ty jsi snad chtěl tričko NEXIA CLUBU, ne? Nebo i DAEWOO CLUBU?cubafire píše:No Ivane na mě jsi nějak zapomněl
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
.
O.k. Jen jsem zvídavý človík .Ivan píše:Pokud to souvisí s tématem, tak sem, kolego.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
to Cross: ano, bohužel je už pozdě. Nezlob se, ale termín ke kontrole objednávky byl dost dlouhý a byl tu právě proto, abyste opravili, co mi nějak uniklo. Sorry. Mám navíc jen velikost XL.
Nexia² project
Hmm, skoda. No aspon jsem poucen do budoucna.Ivan píše:to Cross: ano, bohužel je už pozdě. Nezlob se, ale termín ke kontrole objednávky byl dost dlouhý a byl tu právě proto, abyste opravili, co mi nějak uniklo. Sorry. Mám navíc jen velikost XL.
Snad to bez toho tricka nejak preziju.
Daewoo Nubira Wagon, 2,0