"Mensia" havaria Lanos

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Reverend

Příspěvek od Reverend »

Hmm, nepríjemné. :?
Odkial si markos? A napís aký to bol pocit pri obrátke, ci si bol pripútaný ...
Za 100vku máš skoro další, keď opravu, tak individuálnu, z vrakáča diely a tak ... traba dobre zvážiť.
-i
Reklama

markos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od markos »

Reverend píše:Hmm, nepríjemné. :?
Odkial si markos? A napís aký to bol pocit pri obrátke, ci si bol pripútaný ...
Za 100vku máš skoro další, keď opravu, tak individuálnu, z vrakáča diely a tak ... traba dobre zvážiť.
-i
Uz par rokov byvam v BA ;) ale povodom som z vychodu :P , uz som to dopisal do profilu.
Pocit pri obratke, no ked si na to tak spomeniem, tak mi to pripadalo ako v pocitacovej hre, len vidite obraz vozovky zrazu zhora a potom zase normalne. Priputany sme boli, to uz je samozrejmost hned ako si sadam do auta. Ale nikomu nezelam taketo akrobaticke kusky :lol:

Z tym vrakacom to je tiez problem, zatial som nenasiel Lanosa HB na vrakaci. :?:
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Smells píše:Ja uz se hlasim o prvni soucastku :lol: :lol: :lol:
Potrebuju to lanko co ridi privod vzduchu.Schanim ho uz dva metry a porad nic :D
Odkud si v našem servisu je máme normálně na skladu Golc car najdeš to tu v případě potřeby ;)
Smells

Příspěvek od Smells »

petrm píše:Odkud si v našem servisu je máme normálně na skladu Golc car najdeš to tu v případě potřeby ;)
Brno.Mozna jsme spatne hledal :)
Jo a jeste jedna drobnost.Koukal jsem na tvuj web a sosl jsem si ty videa.Dovolil jsem si je prekonvertovad do trosku tranparentnejsiho formatu,aby z toho meli i neco nasi pratele s modemem :) Takze z toho souboru 3.7 MB mas 1 MB a z toho 9.2 MB mas 2.5 MB bez ztraty kvality.Hodil jsem ti to do uschovna.cz mel by ti prijit mail,kterej uvadis na tomto foru.Bud to pouzij nebo ne,je me to jedno byla to minuta prace -i
Obrázek
Škoda Felicia 1.3,40 kW,1995
Ex Daewoo Lanos 1.5 S, r.v.2000,barva 56U - "kemr" :-)
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

jasne tak to je to.petr mi to dnes rikal a divil se jak blazen co mu to prislo na mail.tak je to jasne.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

no já na to koukal jak blázen otevřu maila a koukám že mi něco posíláš přes uschovnu tak to otevřu a koukám moje auto :lol: :lol: díky ale asi sis všimnul že web moc neaktualizuju bohužel sem jen uživatel compu a nemám znalosti ani čas dělat něco jinýho to mi dělal brácha stačí mi tyhle stránky přijdu odpoledne domu a než přečtu všechny příspěvky a odpovím kde se dá tak je půlnoc a nic jinýho nezvládám :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „LANOS“