Ja jedu zitra odpoledne dat auto do sluzebni garaze, do stredy mi snad rozmrzne, bo jedu s zenou k lekari

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Dobrý večerIvan píše:Já jsem mrazu vděčný, protože mi brutálně teče chladič a nemá cenu do něj nic lít, protože do 15 minut to zase vyteče...
Takže jezdím bez vody v chladiči, minusové teploty to uchladí, jen je trochu nepříjemné, že auto netopí, takže teďka jsem jel 40 km k přítelkyni a v autě jsem měl minus 5 stupňů.
Vo Leninový sáně se neotírej Moskvič topil jako blázen až se mi pálily boty na plynu]Rebro[ píše:No tak mi nekuril ani Oltcit![]()
Co to mas za Leninove sane?
![]()
![]()
![]()
To si delas kozy ne?:ppp píše:Ja som sa do esperka dostaval asi 15 minut nez si to spolujazdcove dvere rozmysleli, vodicove nic az po 2hodinach jazdy neochotne povolili (a to maju uplne novucicky zamok). Spolujazdcove sice povolili aj ked ich bolo treba odtrhnut od tesnenia, ale potom nesli zavriet, teda isli ale bez zaistenia. Myslel som ze si na espere taketo skodovkove "radosti" neuzijem, ale vyzera to tak ze pri 9 rocnom aute na znacke a triede asi nezalezi. Este to chvilku potrva nez ho dam do stavu ako skodovka, ktora naskoci na lpg pri tychto teplotach na prvy skrt a dvere sa otvaraju uplne v pohode, aj ked tesnenia po 2rocnom zanedbavani s natieranim glycerinom uz zacinaju varovat.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |