Vysoký volnoběh

Moderátor: Blue Lanos

Mufty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mufty »

PeLi píše:Tak to som chcel vyskusat tiez, ale mam plyn - lovato a tam pisu, ze ak odpojim bateriu, tak s tym plynom treba ist do servisu na kontrolu.
o tom som nepocul, ja som bateriu teraz odpajal najmenej 10 x koli nejakym veciam a zda sa mi ze od vtedy ten plyn nejako lepsie ide, dokonca aj volnobeh je zatial v norme, ale keby zacal znova hnevat tak spravim ten reset.
Lega 2.0i LPG full
Reklama

whisky22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od whisky22 »

PeLi píše:Tak to som chcel vyskusat tiez, ale mam plyn - lovato a tam pisu, ze ak odpojim bateriu, tak s tym plynom treba ist do servisu na kontrolu.
to PeLi. Tak s tymto mam skusenosti. Mam tiez Lovato. Specialne na toto resetovanie riadiacej jednotky som sa pytal a servisman LPG mi povedal, ze reset LPG sa robi tak, ze sa baterka tri krat za sebou zapoji a odpoji. Ale pokial sa robi reset benzinovej ECU tak je vraj dobre odpojit poistku na LPG a tym zabranis resetu LPG jednotky pri viacnasobnom odpajani a pripajani baterky. A na LPG jednotke sa po resete vraj nastavuje len teplota pri ktorej sa prepina a otacky pri ktorych sa prepina.
Cez vikend som mal dole baterku cele poobedie a celu noc. Rano som to nahodil a vsetko v pohode, Aj benzin aj LPG.

...s tym palubakom sa nedas nahovorit na vyrobenie dalsieho kusu?
daj nejake info, ako ti to funguje
"Milan" Leganza 2,0 CDX full vybava, color 69U, LPG Lovato-Lovtec, model98, 183000 km + Babetta r.1995
PeLi

Příspěvek od PeLi »

whisky22 píše: to PeLi. Tak s tymto mam skusenosti. Mam tiez Lovato. Specialne na toto resetovanie riadiacej jednotky som sa pytal a servisman LPG mi povedal, ze reset LPG sa robi tak, ze sa baterka tri krat za sebou zapoji a odpoji. Ale pokial sa robi reset benzinovej ECU tak je vraj dobre odpojit poistku na LPG a tym zabranis resetu LPG jednotky pri viacnasobnom odpajani a pripajani baterky. A na LPG jednotke sa po resete vraj nastavuje len teplota pri ktorej sa prepina a otacky pri ktorych sa prepina.
Cez vikend som mal dole baterku cele poobedie a celu noc. Rano som to nahodil a vsetko v pohode, Aj benzin aj LPG.

...s tym palubakom sa nedas nahovorit na vyrobenie dalsieho kusu?
daj nejake info, ako ti to funguje
No ja som bol v tom, ze sa po odpojeni baterky zmenia aj ine hodnoty - konkretne CO2 - bol som na STK a mal som na LPG dost velke CO2 - nastastie sa dalo s technikom dohodnut. Doteraz som si myslel, ze sa to moze stat tym odpojenim baterie - uz sa mi stalo , ze sa mi bateria uplne vybila po mesiaci nejazdenia. Viete niekto poradit servis , kde by som mohol v okoli Nových Zámkov a Niry dat nastavit to LPG?

Co sa tyka toho palubneho PC, tak ja som spokojny - funguje bez problemov - jedina nevyhoda je, ze LCD displej je nepodsvieteny. Ale hlavne je, ze si viem jazdu ulozit a kedykolvek prezerat. Inak sa mozme sa dohodnut cez mail "videopeli@szm.sk".
Mufty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mufty »

v brozure k LPG Lovato som nasiel toto:

"Upozornenie:
Neodporucame odpojovat bateriu. Po odpojeni baterie (napr. pri vymene) nejazdite v rezime plyn az do navstevy Vasho montazneho pracoviska, ktore vykona opatovne nastavenie riadiacej jednotky LovEco.

Nejazdite v rezime plyn s prazdnou benzinovou nadrzou: naplnenim nadrze aspon do 1/4 predidete chodu palivoveho cerpadla naprazdno a jeho pripadnemu zadretiu"

skoro som sa zacal bat :twisted:

ale aj teraz som mal baterku vyhodenu a po nahodeni a spraveni toho resetu to ide zas lepsie ako predtym.
Lega 2.0i LPG full
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“