Rachot od praveho predneho kolesa a porucha ABS
Moderátor: Blue Lanos
Tak jsem se stal též majitelem Lanose a hned mám problémy. Podobný zvuk při nastartování slyším taky, ale kontrolka ABS nesvítí. Mám obavy že je buď vypálená, nebo záměrně vydělaná.Protože se nerozsvítí i po zapnutí klíčku.A vůbec, ty kontrolky me hned od začátku štvou. Nevím čím to, ale neustále mě svítí kontrolka otevření dveří. po nastartování se rozsvítí kontrolka AIR BAGU. Při koupi kontrolky byli v pohodě, to praskání jsme z nadšení při koupi asi přeslechli
- Reklama
to praskani po startu je ok.tak to ma byt.skus jestli funguje .zaslapni to nekde na prachu fest a nesmi to jit smykem.a vis to hned.jinak vyndat pristrojovku a doplnit zarovky.pak diagnostika.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Ono to zarachotí při rozjezdu. Už to tu někdo psal, že se v té chvíli aktivuje ABS. Je to slyšet opravdu od jednotky u motoru. Ještě jsem si všiml, že při zarachocení pohasnou světla. ten zvuk je slyšet i při zabrždění, kdy zafunguje ABS, ale jinak funguje normálně, jen je to nepříjemné. Tohle je bohužel poslední a jediná závada u toho mého
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
skus servic V Piešťanoch, tam ti to isto budu vediet spravit
EWO car, s.r.o.
Vrbovská cesta 169
921 01 Piešťany
TEL: 033/7744347
FAX: 033/7741510
E-Mail: servis@daewoo.sk
EWO car, s.r.o.
Vrbovská cesta 169
921 01 Piešťany
TEL: 033/7744347
FAX: 033/7741510
E-Mail: servis@daewoo.sk
No tak dnes som bol na pocitaci v origo Daewoo servise, vsetko zistili, no vobec ma nepotesili. Vraj su vadne oba predne snimace aj s drziakmi, a co je horsie, tak je zodrate aj to ozubenie na homo klboch, ktore tie snimace snimaju. Chyb tam bolo ako maku. Suma sumarum, keby som si to nechal opravit tam, tak by to stalo cca 17000 Sk, vidite dobre 17000 Sk. To sa mozem na to vykaslat. Rozmyslam nad moznostou, ze si tie snimace aj s drziakmi objednam (samozrejme neznackove) a tie zuby skusim dat prejst na frezke ale "niecom", aby boli rovne. Potom ale musim niako priblizit k tomu tie snimace. No uvidime, strasna smola, ze to vobec na aute mam namontovane. Budte radi, kto nemate ABS.
Daewoo Lanos 1,5 SX 12/97
- Blue Lanos
preboha vsak to je skoro cena noveho ABS co im sije Nove ABS stalo 25tis a oni chceju za opravu 17?? to je pekne zdieranie. Teraz som fakt rad ako povedal Akri, ze ho ani ja nemam.
Prajem ti aby sa ti to podarilo opravit co najlacnejsie
Prajem ti aby sa ti to podarilo opravit co najlacnejsie
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
a kde v servis esi bol???igor.ma píše:No tak dnes som bol na pocitaci v origo Daewoo servise, vsetko zistili, no vobec ma nepotesili. Vraj su vadne oba predne snimace aj s drziakmi, a co je horsie, tak je zodrate aj to ozubenie na homo klboch, ktore tie snimace snimaju. Chyb tam bolo ako maku. Suma sumarum, keby som si to nechal opravit tam, tak by to stalo cca 17000 Sk, vidite dobre 17000 Sk. To sa mozem na to vykaslat. Rozmyslam nad moznostou, ze si tie snimace aj s drziakmi objednam (samozrejme neznackove) a tie zuby skusim dat prejst na frezke ale "niecom", aby boli rovne. Potom ale musim niako priblizit k tomu tie snimace. No uvidime, strasna smola, ze to vobec na aute mam namontovane. Budte radi, kto nemate ABS.
Aby bolo jasne, z tych 17000 by 9000 stali oba homop klby. Len sa mi zda blbost vymienat cele klby koli zubom na ABS. A hodina prace tiez nie je lacna. Len ma nastve, az kupim snimace a vymenim ich, ked to nepojde. Cudne je, ze sa to tak naraz pokazilo, lava aj prava strana.
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
no to je dost, a kde to bolo??igor.ma píše:Aby bolo jasne, z tych 17000 by 9000 stali oba homop klby. Len sa mi zda blbost vymienat cele klby koli zubom na ABS. A hodina prace tiez nie je lacna. Len ma nastve, az kupim snimace a vymenim ich, ked to nepojde. Cudne je, ze sa to tak naraz pokazilo, lava aj prava strana.
Bolo to v MGM Topolcany. Autorizovany servis. Pocitam, ze v Piestanoch by to stalo rovnako, alebo mozno i viac. Uz som bol u nas v mototechne, zistuju mi cenu, o 11:30 si idem pre "cenu". Vie niekto nahodou, ci sa daju tie cidla posuvat v ramci akejsi tolerancie a nastavenia?
Tak poškozené ozubení na obou kloubech sem ještě neviděl jedině od nějaké bouračky ale to by to auto muselo být bez předku a oba snímače najednou sem taky ještě neviděl . To ozubení neexistunje jako díl ale dá se opatrně vyměnit když máš kloub třeba z vrakoviště . Ta cena jak se někdo zmiňuje že nové ABS bylo za 25 000 ale v prvomontáži z fabriky jinak třeba ten hydraulickej motor necelejch 50 000 při koupi jako díl a to zdaleka není všechno co je k tomu potřeba
Tak uz som to vyriesil... hurá, uz to ide. Mam velmi sikovneho suseda, ten sa na to pozrel a zistil, ze jedno cidlo je zle a druhe dobre, len sa obe suchaju o zuby a deru ich aj seba. To vadne zamenil za cidlo z Fiata Croma, rocnik 1986 !!!!, druhe vyrovnal a ono to super funguje. No proste zazrak a nie 17000,- Urcite este niekedy pojdem do "autorizovaneho" servisu. Daewoo-u zdar.