ako v skole? :)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Matematicky vyjádřeno tam chybí závorky. Jsou dvě možnosti:kaso píše:Fireman nema kedy Ak nieje pod vplyvom tak spaja dratiky]Rebro[ píše:Firemane, skontroluj mu tie vypoctymrk píše: nie, nie, mam jednu celu strednu a 1/4 z 2 vysokych, takze:
0,5 + 0,25 x 2 = 1
super, mam vysku
0,5 +( 0,25 x 2) = 1
nebo
(0,5 + 0,25) x 2 = 1,5
Já to mám o něco lepší:
3 roky SPŠ řádného studia, pak 3 roky EL Manuelo, potom 3 roky dálkového studia střední školy, pauza 5 let a pak 5 let dálkového studia střední školy (konečně dokončeného). Jedenáct let na jednu maturitu - to není špatný, že?
- ]Rebro[
To si potom na tej skole ku koncu i pracoval co?Vojta píše:Matematicky vyjádřeno tam chybí závorky. Jsou dvě možnosti:kaso píše:Fireman nema kedy Ak nieje pod vplyvom tak spaja dratiky]Rebro[ píše: Firemane, skontroluj mu tie vypocty
0,5 +( 0,25 x 2) = 1
nebo
(0,5 + 0,25) x 2 = 1,5
Já to mám o něco lepší:
3 roky SPŠ řádného studia, pak 3 roky EL Manuelo, potom 3 roky dálkového studia střední školy, pauza 5 let a pak 5 let dálkového studia střední školy (konečně dokončeného). Jedenáct let na jednu maturitu - to není špatný, že?
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
sakra! som hovoril, ze som nemal rad matiku! kazite mi s tymi vypoctami prispevok!!!
a som si spomenul, cez prestavky: napr kamos priviazal spoluziaka putami o radiator.. a ked prisla matikarka (uz zase ) do triedy, nechapala, preco si nejde sadnut na miesto
matika sa so mnou taha cely zivot: mali sme doucovanie z matiky na prijimacky na strednu a bola medzitym 1 volna hodina. spoluziak zatial priviedol do triedy svojho psa, bernardina a posadil ho vedla seba sedel tam celu hodinu, bolo veselo
na strednej sme mali dejepisarku, ktora bola strasne pobozna a spajala dejepis s nabozenstvom.. spoluziak jej chodil vybuchavat na dvere cez prestavku a krical: "vylez satan!!!"
tak v skratke..
a som si spomenul, cez prestavky: napr kamos priviazal spoluziaka putami o radiator.. a ked prisla matikarka (uz zase ) do triedy, nechapala, preco si nejde sadnut na miesto
matika sa so mnou taha cely zivot: mali sme doucovanie z matiky na prijimacky na strednu a bola medzitym 1 volna hodina. spoluziak zatial priviedol do triedy svojho psa, bernardina a posadil ho vedla seba sedel tam celu hodinu, bolo veselo
na strednej sme mali dejepisarku, ktora bola strasne pobozna a spajala dejepis s nabozenstvom.. spoluziak jej chodil vybuchavat na dvere cez prestavku a krical: "vylez satan!!!"
tak v skratke..
- fireman
- Kontaktovat uživatele:
ja uz som z matikou na tomto fore skoncil]Rebro[ píše:Firemane, skontroluj mu tie vypoctymrk píše:nie, nie, mam jednu celu strednu a 1/4 z 2 vysokych, takze:Akri píše:jestli mas od kazde pulku, tak to mas jednu celou
0,5 + 0,25 x 2 = 1
super, mam vysku
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Re: ako v skole? :)
mazesk píše:tak ked su tu uz vselijake divoke temy, tak aj mna napadla jedna:
ako v skole?
co ste mali radi a co nie?? ake predmety, priapadne zazitky cez prestavky
ja som nenavidel matiku!!! ucila ma ju kajtana stupkova! koniec!
a na vyske dendrologiu a lesne hospodarstvo.. botaniku.. matiku (znova!) zavlahy, ekonomiku..
mal som rad stavarinu a veci okolo nej.. architekturu.. stavebne stroje, inzinierske stavby.. anglinu..
I ty jsi lesak?
a teraz vy:
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG