Nestraš .........Pánbu se mnou a zlý pryč ............palikx píše: vy až se jednou potkate to bude neco.
Kdo to rekl? Cim je nas vic, tim jsme radsi
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Ne, já včera usnul v sedm večer ........takže magor, jo sedí toAkri píše:sobota 5:40 rano, ty ses vetsi magor nez ja, nebo si se nakazil?Mareman píše:My nikam nejeli......my jsme všichni domakosoku píše:Tak sem se vrátil z tábora a koukám, že jste se tady rozjeli
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
to je normal, ja se zase vzbudil dneska po seste vecerMareman píše:Ne, já včera usnul v sedm večer ........takže magor, jo sedí toAkri píše:sobota 5:40 rano, ty ses vetsi magor nez ja, nebo si se nakazil?Mareman píše: My nikam nejeli......my jsme všichni doma
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
Co mě děsí je to, že začínám nacházet podobnosti mezi tebou a mnou........tak to je konec ................Akri píše:to je normal, ja se zase vzbudil dneska po seste vecerMareman píše:Ne, já včera usnul v sedm večer ........takže magor, jo sedí toAkri píše: sobota 5:40 rano, ty ses vetsi magor nez ja, nebo si se nakazil?
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Jestli ty nebude moje odlozeny dvojceMareman píše:Co mě děsí je to, že začínám nacházet podobn osti mezi tebou a mnou........tak to je konec ................Akri píše:to je normal, ja se zase vzbudil dneska po seste vecerMareman píše: Ne, já včera usnul v sedm večer ........takže magor, jo sedí to
AKRI - (byl) Muž z Ria !