Ventilator na chladici
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
ventilator
skus si to nechat napichnut na kufor,ci nemas v prdeli termostat,ako som mal ja.
- Reklama
ventilator
mne sa na mojej GL-ke nikdy ventilator nepustil - teda nikdy som ho nepocul - ani raz!
a ukazovatel teploty motora bol vzdy v strede.
a ukazovatel teploty motora bol vzdy v strede.
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort -> MALUCH
Pěkný den!Dano píše:to nechapem ani ja preco nefuci aj pri vypnutom kluci. Tak isto ako nechapem preco nejdu ovladat bez kluca elektricke okna.
I když u některých aut za horkého počasí zkutečně zapíná ale já si myslím,že to je zbytečné To by musela jít i cirkulace vody jinak chladí jen chladič
A klíček? Od toho je klíček Bez klíčku musí jít jen funkce které jsou dané předpisy Houkačka,výstražná světla/všechny blikry/brzdová světla,světelná houkačka Ostatní funkce jsou asi na uvážení a zvyklosti. To je můj názor ale nejsem aš takový odborník jsem topol
to znamená,že dělám se dřevem
Ať nám jezdí a nezlobí
Než jsem to sesmolil tak mě anonym předběh Ale už to tam nechám!
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
neviem tento zvyk ze ventilator chladica asi maju celkovo sikmooky......lebo na mojej MAZDE 626 aj na NEXII bezi ventilator len ked je zapnuty kluc v spinacej skrinke......dalej...tiez som si myslel ze ventilator nezapina lebo je dostatocne chladenie.....ale potom mi to nedalo tak som to skontroloval ci je funkcny....a nebol...chyba bola v odrusovaci... (cierna plastova kocka) na kovovom rame ventilatora....rozobral som ju (su tam dva cievky a jeden kondik) a bol tam studenak na cievke, ktory som opravil a funguje ventilator a som az prekvapeny ako casto sa zapina......pri rozoberani tej plastovej ch...ny sa nezlaknite je to cele zaliate v dajakom sajrajte ale treba to olupat....potom to naspat zaliat do silikonu...je to len ochrana proti vlhkosti.
To ti normalne za jazdy zapne alebo ked postojis na dlhsie? A normalne je to nahlas pocut?PeterMI_SK píše:neviem tento zvyk ze ventilator chladica asi maju celkovo sikmooky......lebo na mojej MAZDE 626 aj na NEXII bezi ventilator len ked je zapnuty kluc v spinacej skrinke......dalej...tiez som si myslel ze ventilator nezapina lebo je dostatocne chladenie.....ale potom mi to nedalo tak som to skontroloval ci je funkcny....a nebol...chyba bola v odrusovaci... (cierna plastova kocka) na kovovom rame ventilatora....rozobral som ju (su tam dva cievky a jeden kondik) a bol tam studenak na cievke, ktory som opravil a funguje ventilator a som az prekvapeny ako casto sa zapina......pri rozoberani tej plastovej ch...ny sa nezlaknite je to cele zaliate v dajakom sajrajte ale treba to olupat....potom to naspat zaliat do silikonu...je to len ochrana proti vlhkosti.
No mne sa zda ze na mojom Espere brzdove svetla nesvetia bez klucika.Topol píše:Pěkný den!Dano píše:to nechapem ani ja preco nefuci aj pri vypnutom kluci. Tak isto ako nechapem preco nejdu ovladat bez kluca elektricke okna.
I když u některých aut za horkého počasí zkutečně zapíná ale já si myslím,že to je zbytečné To by musela jít i cirkulace vody jinak chladí jen chladič
A klíček? Od toho je klíček Bez klíčku musí jít jen funkce které jsou dané předpisy Houkačka,výstražná světla/všechny blikry/brzdová světla,světelná houkačka Ostatní funkce jsou asi na uvážení a zvyklosti. To je můj názor ale nejsem aš takový odborník jsem topol
to znamená,že dělám se dřevem
Ať nám jezdí a nezlobí
Než jsem to sesmolil tak mě anonym předběh Ale už to tam nechám!
R.I.P
aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
za jazdy neviem ale ked stojim tak asi po minute sa rozbehne a pocut to nieje to nejaky rachot ale pocut....ked bezi klima tak najprv bezi maly vent, potom sa k nemu pripoji aj velky ventilator a to uz pocut poriadne a neviem mam taky dojem ze pri klime to ma este aj vyssiu rychlost....Dano píše:To ti normalne za jazdy zapne alebo ked postojis na dlhsie? A normalne je to nahlas pocut?PeterMI_SK píše:neviem tento zvyk ze ventilator chladica asi maju celkovo sikmooky......lebo na mojej MAZDE 626 aj na NEXII bezi ventilator len ked je zapnuty kluc v spinacej skrinke......dalej...tiez som si myslel ze ventilator nezapina lebo je dostatocne chladenie.....ale potom mi to nedalo tak som to skontroloval ci je funkcny....a nebol...chyba bola v odrusovaci... (cierna plastova kocka) na kovovom rame ventilatora....rozobral som ju (su tam dva cievky a jeden kondik) a bol tam studenak na cievke, ktory som opravil a funguje ventilator a som az prekvapeny ako casto sa zapina......pri rozoberani tej plastovej ch...ny sa nezlaknite je to cele zaliate v dajakom sajrajte ale treba to olupat....potom to naspat zaliat do silikonu...je to len ochrana proti vlhkosti.
brzdy mne bbez kluca nesvietia...to viem isto
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
No ...
Brzdovky mi bez kluca nesvietia ...
Velntilatory bezia bud....
Bez klimy - jeden "hlavny" namontovany zozadu chladica...
S klimou - bud ak treba chladit vodu, alebo ak bezi klima,
bezia tu ale sucasne obidva ventilatory
su totizto na spolocnom vedeni
takze u verzie s klimou ich je pocut dost....
Brzdovky mi bez kluca nesvietia ...
Velntilatory bezia bud....
Bez klimy - jeden "hlavny" namontovany zozadu chladica...
S klimou - bud ak treba chladit vodu, alebo ak bezi klima,
bezia tu ale sucasne obidva ventilatory
su totizto na spolocnom vedeni
takze u verzie s klimou ich je pocut dost....