Watch this ... Leganza

Moderátor: Blue Lanos

mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

ok, ja teda vezmem tu modru :lol: ta je tiez fasa
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Reklama

Janoo

Příspěvek od Janoo »

ani ja sa nedám zahanbiť a pridávam toto: Obrázek
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
červený Daewoo Kalos sedan 1.4 16V, 2xabg,abs,central,el. okná 14 disky plánujem chip
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

no to ses teda nevytáhl ta je ALDOVA a v galerii je celý seriál o ní :-)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ja dnes koukal na nemecke stranky www.mobile.de a koukal jsem na Leganzy jestli tam nahodou nemcouri nemaji nejakej hezkej kousek na prodej a nejdrazsi Lega tam je za asi 8 a pul tisice Euro!!!To je docela ranec penez...myslim,ze se jen tak neproda...ale maj tam docela zachovaly a u nas se valy v bazarech dve Evandy...to auto se mi tak moc libi,ze to bude asi moje budouci auto,ale nejdriv za 3 roky... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jo tak to ako by si hovoril za mna lebo já presne uvažuju že pri tých pádových cenách potom kúpim EVANDU ale pravdu povediac ja počkám viac rokov lebo Legina je pre mna zatial neprekonatelná kráska :lol: veď tu vedla mna parkujú hneď dve a ver či nie tak Legina je krajšia a ovela :lol: :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Me se u Evandy stejne jako u Legy libi interier a moc...libi se mi jak ma Evanda na kazdy budik svuj chlivek,jen je mi divny,ze ma Evanda kola na 4 diry a Leganza na 5...a nebo jsem videl Evandu kde mel ten dotycny nejaky podlozky,Evanda je moc krasna ale je jich silene malo z cehoz mam i tak trochu strach... :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“