Nazory na znacku daewoo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Prvé Daewoo, na ktorom som sa nechal odviesť, bola Nexia a neviem prečo, keď som si naškrabal nejaké korunky, tak som si vyhliadol Daewoo Espero, lebo som si pamätal, ako sa v "ňom" dobre vezie, aj keď to bola Nexia, v čom som sa viezol...
Felícia a Nexia nie sú v tej istej kategórii, takže by som ich neporovnával...
... ale cena je podstatne priaznivejšia a aj pohodlie a priestor sú niekde úplne inde... a čo potom ešte Esperko...
Leganza je tiež super, Tacuma je OK, ale teraz prahnem po Chevrolete Lacetti Kombi (Wagon)... len tie groše keby boli...
A Matiz ma tiež prekvapil, keď som si "nechtiac" doňho sadol na autosalóne...
Hundrú len obmedzenci, ktorí nevedia uznať, že aj to čo sa im zrovna nepáči, môže byť dobré...

Felícia a Nexia nie sú v tej istej kategórii, takže by som ich neporovnával...
... ale cena je podstatne priaznivejšia a aj pohodlie a priestor sú niekde úplne inde... a čo potom ešte Esperko...

Leganza je tiež super, Tacuma je OK, ale teraz prahnem po Chevrolete Lacetti Kombi (Wagon)... len tie groše keby boli...
A Matiz ma tiež prekvapil, keď som si "nechtiac" doňho sadol na autosalóne...
Hundrú len obmedzenci, ktorí nevedia uznať, že aj to čo sa im zrovna nepáči, môže byť dobré...
- PetrCBR
- Kontaktovat uživatele:
Mam kamose, ktery nema zadnou vyhranenou znacku, ale Daewoo nikdy zrovna moc neveril. Vystridal docela dost aut, ale ta "nase" znacka v tom nebyla. Jednou jsme se dohodli, ze zajedeme do Makra a posadil jsem ho dozadu. No nez jsme se dostali na dalnici, tak jedine co rikal, bylo, ze si pripada jak v obyvaku .... vsude mista, nic ho neomezovalo a lebedil si tam se sklopenou loketni operkou jako kral.
Kdyz jsme se dostali na dalnici, tak bylo pro nej druhe prekvapeni, protoze ac ma Espero hodne mekky podvozek, tak ani v rychlosti 160 km/h to vubec neplavalo a v aute bylo relativne ticho a nemuseli jsme ani zvysovat hlas aby nas bylo slyset. Z toho byl hodne prekvapeny a neveril, ze je to vubec mozne
.
Od te doby uz ma z Daewoo ... a hlavne z Espera respekt. Ted jen cekam, kdy mi zavola, ze si koupil Espero
.
Kdyz jsme se dostali na dalnici, tak bylo pro nej druhe prekvapeni, protoze ac ma Espero hodne mekky podvozek, tak ani v rychlosti 160 km/h to vubec neplavalo a v aute bylo relativne ticho a nemuseli jsme ani zvysovat hlas aby nas bylo slyset. Z toho byl hodne prekvapeny a neveril, ze je to vubec mozne

Od te doby uz ma z Daewoo ... a hlavne z Espera respekt. Ted jen cekam, kdy mi zavola, ze si koupil Espero

Daewoo Espero 2.0MPi, '97 (šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ano, všichni kecají cosi o Koreji, ale jakmile je povozím, tak jsou zticha! Čím to?
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo nedavno u nas prodaval dovozce lanose a nikdo ho dobu nechtel, melo najeto sladkych 30 tisic, vonafka, a lidi furt rikali, ze korejce nechteji a on je posilal za mnou, pac jsem u nej taky lanose kupoval, at se pozeptaji, ze jsem s tim spokojeny a oni to furt omilali, ze je to korejskee....a kdyz jsem se ptal co jim na tm vadi ? ze motor je opel a dily jsou lacinejsi jak na skodovky, tak nikdo nic rozumnyho nerekl, ale aspon byla prdel 

- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
no mně třeba poslední tlumič vejfucku za 8990,- jako extra levnější než škodofkový díly nepřijde 

Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- Blue Lanos
To si nemel delatKrtek píše:Mně zezačátku zastavili na parkovišti asi 2x nějaký lid, prej co to je a co to stálo. A divili se tý ceně a výbavě. Jinak je fakt že moje Nbira už na Daewoo nvypadá, obzvlášt když teď mam loga a nápis Chevrolet. Kdo to nezná, ten na to skočí, že o je velký drahý americký auto

Inak ja mam zaujem len o Lacetti 1,8l HB toto sa mi strasne paci

http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Blue nebreč a šetři mrkni na http://www.autoscout24.de/ a tam si určitě vybereš dostupné auto, já tam chodím na Jaguary (chce syn) a Porsche nejlépe 911 (chci já), ale ještě čekám, až padne omezení stáří při dovozech.Blue Lanos píše: Inak ja mam zaujem len o Lacetti 1,8l HB toto sa mi strasne pacilen ta cena je viac ako len nedostupna
![]()

Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502