jj, je to tak, zabudoval bych tam automaticky hasici systemV.Brousek píše:Máš pravdu,5 watová žárovka to je žár co.Musím dávat pozor abych nevyhořel.
Svěrlo v zavazadlovém prostoru ?
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Děkuji za radu.
tak jsem urval čidla hlásiče požáru ze stropu a mám je namontované v kufru,blízko žárovky.Nyní čekám až pojedu v noci,co to bude dělat.
tak jsem urval čidla hlásiče požáru ze stropu a mám je namontované v kufru,blízko žárovky.Nyní čekám až pojedu v noci,co to bude dělat.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Eště že tady nejsou moderátoři takoví kokoti jako na Mobilmanii, napsal jsem "Osral" a dostal první napomenutí, podotkl jsem směrem k moderátorovi že nejhorší je iniciativní jedinec s IQ v pásmu debility a smazal mně všechny příspěvky .Tomáš píše:Když už je tady taková plodná debata , ty čidla jsou kouřový , nebo teplotní ? Jenom aby to nehlásilo požár v létě na parkovišti , když je v autě vedro .
BTW čidla od alarmu ve Fóbii mně hlásily i pohyb vzduchu, nemoh jsem nechat pootevřený okýnka v létě ani doma na dvoře, jinak to hned ječelo .
světlo zavazadlového prostoru Matiz II
Koukal jsem dneska pod záslepku světla v zavazadlovém prostoru Matize II. Instalace jsou připraveny, teď už jenom koupit to světýlko, otázka je kde? Porádí mi někdo? Koukal jsem na autodíly Krč, ale tam jsem to bohužel nenašel.
Díky.
Díky.