Problém s klimatizací
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Hanzy
Tak me dnes konecne dorazila nova hadice na klimu a objel jsem mechose a nahlasil akutni stav ohrozeni a udelali mi to na pockani jak montaz hadice tak plneni a krasne jsem si dnes uzil aspon 130km v chladecku...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
No nastesti ted zrovna nebyly horka ale jak si clovek na tu klimu zvykne tak je to des jezdit bez ni s a otevirat okna....
Hele kamo a ty uz si ji vycistil nebo porad bojujes se stromecky....
Hele kamo a ty uz si ji vycistil nebo porad bojujes se stromecky....
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo zatial v pohode som ju sám desinfikoval ale neviem čo to bolo za sajrajt ale teraz už asi dva týždne pokoj ale aj tak si tu dakdo otvárá firmu na opravy a údržbu klimatizácií a tak si to dám jonizovat odborne ale zatial pohoda a po mojom zásahu (teraz som klepal)funguje až tak že sa s mamkou do Legyny chodíme chladiť
- Hanzy
No vidis jak si sikovny... Ja taky musim se nechat objednat ale taky radej primo na masinku at je to gut nebo mi taky zacina trosku nevonet ale zatim v klidu...ja mam taky hodne citlivy nufacek...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Co ale, když mám klimu naplněnou, kompresor mi spíná, přesto ale téměř nechladí? Není tam třeba nějaký filtr, který by mohl být ucpaný, nebo tak něco? Před naplněním byla určitě nějakou dobu prázdná. Co teď?
2x Škoda Felicia, Seat Cordoba, Škoda 105L, Škoda Favorit a konečně Lanos 1,6 SX r.v.98, 195/50 R15, na zimu 185/60 R14
Když to chladí málo , tak to bejvá právě nedostatek média. Pokud si si jistý že ho tam je dost, tak to může být cokoli a pomůže jen servis.vaculcim píše:Co ale, když mám klimu naplněnou, kompresor mi spíná, přesto ale téměř nechladí? Není tam třeba nějaký filtr, který by mohl být ucpaný, nebo tak něco? Před naplněním byla určitě nějakou dobu prázdná. Co teď?
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
kape do kabiny
čítam tu rôzné príspevky o klíme, tiež som kúpil Legu pred 2 rokmi a tipek čo predával mi tvrdil,že deň pred kúpou dal naplniť klimu aj papier s cenou mi ukázal, ale klima nešla, to som zistil až v lete (predtým som auto s klímou nemal), teraz som ju dal naplniť pred viac ako mesiacom a klíma chladí ako v boxy v mraziarňach (preto vždy neverte, tým čo predávajú auto s klímou ale presvedčte sa tak, že ju zapne a po max.5min musí ísť takmer ľadový vzduch z otvorov vzduchu v kabíne,ak nejde klíma nie je v poriadku),
mám ale problem pri týchto extrémnych teplotách 30-34 st.C, že mi kape do kabiny voda, bude to asi kondens- teda zrazená voda z ochladzovania v kabíne, tento kondens musí mať niekde vývod z kabíny a bude upchatý (asi), viete mi poradiť kde to nájsť a ako to prečistiť, prípadne ak to je niečo iné čo s tým???
mám ale problem pri týchto extrémnych teplotách 30-34 st.C, že mi kape do kabiny voda, bude to asi kondens- teda zrazená voda z ochladzovania v kabíne, tento kondens musí mať niekde vývod z kabíny a bude upchatý (asi), viete mi poradiť kde to nájsť a ako to prečistiť, prípadne ak to je niečo iné čo s tým???
Kajsi-Leganza 2.0,SX, 98 kW, LPG
U Lanose nevím, filtrem to asi nebude i kdyby tam byl. Musíš do servisu, ale nemusíš hned plnit, oni snad uměj říct jestli tam toho je dost nebo ne.vaculcim píše:To Conpet: Není tam třeba nějaký filtr, který by mohl být ucpaný?
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Čerpadlo jede, náplně je správné množství, jenom to prostě nechladí.... Nemůže být třeba problém v nějakém čidle, nebo relátku? Opravujeme teď dům, tak na sevis moc nezůstane....ros píše:Slyšel jsem, že se může dostat vlhkost do oběhu (např: prasklý chladič) a vytvoří korozi v systému a odporoučí se čerpadlo. Více chladiva je taky špatně. Takže rada návštěvy odborného servisu je pro tebe aktualní.
2x Škoda Felicia, Seat Cordoba, Škoda 105L, Škoda Favorit a konečně Lanos 1,6 SX r.v.98, 195/50 R15, na zimu 185/60 R14
To chápu, že ti na servis nezbývá. Ale u klimy moc rad není. Čerpadlo může spínat, ale lamely,nebo jak to nazvat, v čerpadle můžou mít vůli díky koroze a přestanou tlačit chladivo do oběhu. Je to jen laický náhled na klimatizaci. Co jsem koupil to prodávám.
Leganza 2,2 LPG automat rok 2000, dříve Espero
Možná plácnu blbost, tak mě nekamenujte. Před výparníkem (vevnitř auta) musí být něco jako je v lednici, chlaďaři tomu říkají kapilára, nebo nějaká tryska, jestli tu nemáš ucpanou. Před ní je tlak vysoký a plyn v tekutém stavu, po projití tím zúžením jakoby vštřikuje do výparníku a tam mění skupenství na plyné a odnímá okolí teplo. odtud si plyn bere kompresor a znovu ho žene do chladiče (vpředu) a pomocí tlaku a odebrání tepla znovu zkapalňuje. Tak asi takhle podle mě klima funguje, ale kde hledat problém, nevím. Kompresor se nejspíš může zadřít, ale jestli má nějaké lamely???? nevím, jeden mám doma ještě z Pontiaca, tak kdyby ho někdo chtěl????? Pošlete SZ.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502