musel by som menit aj brzdove hadicky (1500 sk + robota v servise) + nesli mi uchytit na person, srob sice pasoval, ale bol moc dlhy a cele sa to bolo nestabilne. Mozno zozenies take, ktore budu pasovat, ale mne sa uz s tym nechce zaoberat.Habron píše:A co je a problém s opel brzdami na 13" kotouče?Radmont píše:dozadu zatial nie, ale po dlhom laborovani s brzdami z astry na 13" kolesa som sa dostal do stadia, ze brzdy vraciam a mam uz objednane predne GSi brzdy. Bude to prva nexia s GSi brzdami na slovensku!
brzdove kotuče
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Peugeot 307 Break, 1,6, 110k
- Reklama
Peca píše:Za kolik je budes kupovat? Mam jedny GSI trmeny na prodej za 2000,-.Radmont píše:dozadu zatial nie, ale po dlhom laborovani s brzdami z astry na 13" kolesa som sa dostal do stadia, ze brzdy vraciam a mam uz objednane predne GSi brzdy. Bude to prva nexia s GSi brzdami na slovensku!
+ jsou k nim zdarma desticky v cca 50% stavu.
nebudem ich v podstate kupovat, len vymenim tieto astracke na 13" za gsi.
Tak jsem trošku zjišťoval a bylo mi řečeno od kluka, co na vrakovišti rozřezává auta a dělá z nich takové ty úhledné kostky, že na Opely se montovaly brzdy v několika vlnách a že brzdy montované někdy před rokem 88 měly jiné hadice a jiné šrouby a prý jestli chci brzdy z opela na nexii, tak se musím dívat, aby to auto bylo aspoň z roku 89, jinak nastane popisovaný problém, ale je to bez záruky.
Nicméně mi slíbil, že až uvidí brzd, které by mi mohly pasovat, tak mi je schová a za drobný peníz prodá (ještě mi dluží nějakou tu pětistovku, tak prý že smáznem dluh ).
Takže až ozkouším, tak dám vědět.
Nicméně mi slíbil, že až uvidí brzd, které by mi mohly pasovat, tak mi je schová a za drobný peníz prodá (ještě mi dluží nějakou tu pětistovku, tak prý že smáznem dluh ).
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
daj si pozor hlavne na tu kocku na konci hadice, kam ide srob ktorym sa hadica pripevnuje k strmenu. Nexia ma doslova kocku a niektore kadetty a astry maju zas obdlznik. Ak by ti to zohnal aj zo srobami na uchytenie na McPerson, tak by to uz potom nemal byt velky problem.Habron píše:Tak jsem trošku zjišťoval a bylo mi řečeno od kluka, co na vrakovišti rozřezává auta a dělá z nich takové ty úhledné kostky, že na Opely se montovaly brzdy v několika vlnách a že brzdy montované někdy před rokem 88 měly jiné hadice a jiné šrouby a prý jestli chci brzdy z opela na nexii, tak se musím dívat, aby to auto bylo aspoň z roku 89, jinak nastane popisovaný problém, ale je to bez záruky.
Nubiracke trmeny brzdi zhruba stejne ucinne jako GSI......jsou konstrukcne skoro stejneBrainman píše:to Radmont a ostatni: nevis jaky rozdil je me trmeny GSI a treba Nubiry, ta ma take chlazene kotouce do 14"disku
zamenitelne nejsou....nubira kotouce maji oproti nexii, kadettu a astre bohuzel jiny profil (u kol byste rekli jine "ET"), takze ty trmeny nepasuji...
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
sportovni kotouce ATE Power Disc (Made in Germany...jedny z nejlepsich vubec) se daji v Brně bez problemu koupit na kadetta GSI za 1260,-Kč./1kus (na Astru jsou to ty same....maji stejne katalogove cislo)!!!!!!!!!!!
PECA