V pohodě to pošlou na dobírku přepravní službou, stačí se s nima domluvit po telefonu a na mail poslat objednávku s adresou kam to mají doručit (přepravné asi 120,-Kč). Mě takhle poslali výfuk.palikx píše:Ja vim jen o těch v praze a to je ti asi na nic.Ale možna v DRAFELu ti pomohou .Jezdí každý týden do polska a třeba by ti je někam dovezl.ale chce se to s nimi dohodnout.
Nubira-klepani v zadni naprave
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
DAEWOO Nubira 1.6 SX
- Reklama
Felix_DeSouza
No takzse ty silent-blocky jsou vymeneni,ale to klepani je tam porad a kdyz jedu rychle a projedu nejakym kopeckem citim,jak mi lita zadek,takze si myslim,ze to je v tlumicech.Dnes jedu do servisu,takze se zeptam a dam pak vedet
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
No potom opravdu je asi potreba vymenit tlumice i ty kosti. Opotrebovane tlumice spusobuji rozkmit v nizkem rozsahu a to nevydrzej kulovy cepy v tech kostech. Ja jsem osobne koupil radeji
vsechno a pri vymene tlumicu se to udelalo vse. Jinak co do CVAKU, Tomas nam na minisrazku hybal zadnim kolem a cvakalo to vsem
vsechno a pri vymene tlumicu se to udelalo vse. Jinak co do CVAKU, Tomas nam na minisrazku hybal zadnim kolem a cvakalo to vsem
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
JOOO ! , ale při jízdě to není slyšet , já jsem na to přišel , když jsem měnil ložiska , jinak bych to ani nevěděl - neřeším to , asi je to normální , je to asi nějaká nepatrná osová vůle tlumiče, když to vyheveruju , tlumič je víc venku - vůle je větší . Na jízdní vlastnosti to vliv nemá a slyšet to není. ( až na to , že jsem kvuli tomu vystrijil celej kufr , když jsem myslel , že je to horní uložení )
Jinak pro Richarda : už jsem taky svezl rodinku ostřeji v zatáčkách , v podkrkonoší , samá zatáčka , tak jsem si to pěkně dával a v půlce zatáčky trošku přitáhnul volant , v ten moment se to upně přilepí a jede jak po kolejích , jakoby se fakt ta zadní náprava natočila, jde o zvyk , ale sedí to fantasticky!!!!! manželce se to moc nelíbilo.....
Jinak pro Richarda : už jsem taky svezl rodinku ostřeji v zatáčkách , v podkrkonoší , samá zatáčka , tak jsem si to pěkně dával a v půlce zatáčky trošku přitáhnul volant , v ten moment se to upně přilepí a jede jak po kolejích , jakoby se fakt ta zadní náprava natočila, jde o zvyk , ale sedí to fantasticky!!!!! manželce se to moc nelíbilo.....
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
pockej,myslis tak rozhybane zadni kolo?To dela i po servisu a teda nevim.....Brainman píše:No potom opravdu je asi potreba vymenit tlumice i ty kosti. Opotrebovane tlumice spusobuji rozkmit v nizkem rozsahu a to nevydrzej kulovy cepy v tech kostech. Ja jsem osobne koupil radeji
No ani mojí manželce se to moc nelíbí no ,ale nejvíc to odnese pes v kufru no a vzhledem k tomu, že nezvrací a po jízdě se mnou kamarádí, asi to není tak hrozný, ale to auto fakt projíždí zatáčky trochu jinak a když si člověk zvykne i lépe.Tomáš píše: Jinak pro Richarda : už jsem taky svezl rodinku ostřeji v zatáčkách , v podkrkonoší , samá zatáčka , tak jsem si to pěkně dával a v půlce zatáčky trošku přitáhnul volant , v ten moment se to upně přilepí a jede jak po kolejích , jakoby se fakt ta zadní náprava natočila, jde o zvyk , ale sedí to fantasticky!!!!! manželce se to moc nelíbilo.....
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Felix_DeSouza
Takze o to klepani se zaslouzili i zasrane tlumice,ktere stacilo vycistit-je to lepsi ale.....