ubyva mi olej
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Sem třetí do klubu 1Lna2000km cca (16V!)
Zkusím se popsat to co se mi nezdá: sešlápnu plyn asi na 1/3-1/4 až motor přestane zrychlovat a udržuje konstantní rychlost třeba při 3000-3500 ot/min.
(jde jakoby lehce, stály jízdní režim) tak se ozývá jakoby z pravé strany klapavý zvuk (nedělá v záběru ani při brždění motorem, pouze pokud jde motor lehce), při provozu na benz. to dělá stále ale ne tak výrazně jako na LPG, je možné že to třeba nějaká kráva předemnou uvařila??Nebo to samé co Rado??? Má někdo podobnou zkušenost???Dik.
Zkusím se popsat to co se mi nezdá: sešlápnu plyn asi na 1/3-1/4 až motor přestane zrychlovat a udržuje konstantní rychlost třeba při 3000-3500 ot/min.
(jde jakoby lehce, stály jízdní režim) tak se ozývá jakoby z pravé strany klapavý zvuk (nedělá v záběru ani při brždění motorem, pouze pokud jde motor lehce), při provozu na benz. to dělá stále ale ne tak výrazně jako na LPG, je možné že to třeba nějaká kráva předemnou uvařila??Nebo to samé co Rado??? Má někdo podobnou zkušenost???Dik.
Plyn je to najmensie co ma stve, lebo viem kde je chyba...treba vymenit kable a sviecky a utesnit prirubu sacieho potrubia.... membranky su vymenene...PavelZ píše:Pri strileni na plyn bych zkontroloval kabely ke svickam a svicky (tomu by odpovidalo i to, ze to obcas jede na 3 valce) a membrany podlakoveho regulatoru.
Co ma viac stve je prave ten velky ubytok oleja...
ale aj tak dik
Anonymous píše:Plyn je to najmensie co ma stve, lebo viem kde je chyba...treba vymenit kable a sviecky a utesnit prirubu sacieho potrubia.... membranky su vymenene...PavelZ píše:Pri strileni na plyn bych zkontroloval kabely ke svickam a svicky (tomu by odpovidalo i to, ze to obcas jede na 3 valce) a membrany podlakoveho regulatoru.
Co ma viac stve je prave ten velky ubytok oleja...
ale aj tak dik
dufam ze ste vsetci pochopili, ze som to bol ja...
Casablanca biela - sedan Nexia DOHC s LPG predana
Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia Combi
Ta stara korejska humpola mi zaraba peniaze, takze zbavovat sa jej nebudem...Dano píše:Ked ubyva olej, tak tam treba naliat do maxima a rychlo predat auto. Uz len na staru korejsku humpolu by som robil generalku To neni ziadna chybycka krasy ako vadny kabel alebo oslizena vana.
Ale ak mi kupis nieco nove, rad sa dam presvedcit... a vobec niesom narocny, staci mi lacetti sedan alebo SW
Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia Combi
Je to problem, pretoze za to moje dostanem max 100tis a za tie peniaze nekupim nic lepsie s LPG... mne sa oplati dat 10tis do generalky, tie peniaze mi auto zarobi za 1 mesiac ...Dano píše:Peniaze ti moze zarabat aj ine auto. To je taky problem vymenit ho za nieco ine? Ved nemusis kupit nove. Ale ked chces robit generalku, tak prosim. Pokial si ochotny dat pomaly tolko penazi co stoji cele auto...
a filcku naozaj nemusim, uz jedna v rodine bola a stacilo...
Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia Combi