Chevrolet Sraz 2019 - Olšovec - pokec
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Scorpion.11
Re: Chevrolet Sraz 2019 - Olšovec - pokec
Alvin velká škoda, že ti to zase nevyjde, tak snad příště
Jinak počasí se trochu kazí, ale na víkend by mělo být už hezky, ale nenechal jsem nic na náhodu, takže je zajištěno dřevo a popřípadě v nepřízni počasí zatopíme v kamnech a bude teplíčko hned
Jinak počasí se trochu kazí, ale na víkend by mělo být už hezky, ale nenechal jsem nic na náhodu, takže je zajištěno dřevo a popřípadě v nepřízni počasí zatopíme v kamnech a bude teplíčko hned
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Reklama
Nedá se nic dělat budeme na tebe myslet aspoňalvin píše:S poľutovaním musím oznámiť, že mi to t.r, na Olšovec nevyjde, už neviem, ako vyzerá voľný víkend od júla a teraz som bol nutený zmeniť zamestnavateľa, takže ako nový si nemožem vyskakovať
- Scorpion.11
Já chci jen připomenout, že u závory při recepci neplaťte za parkovné, protože je domluvené, že parkovné se bude vybírat při registraci, takže stačí říct, že jedete na sraz Chevrolet a pustí Vás dál. Já jim to na recepci ještě v pátek připomenu ať v tom není zmatek.
Jinak dle počasí má být krásná slunečná sobota s teplotami do 25C, takže se přijeďte podívat a udělat si výlet i čas na pohodovou sobotu
Jinak si vezměte s sebou na grilování co vám šmakuje, uhlí či brikety, grilovací alu tácky a hlavně dobrou náladu.
Pokud by někdo chtěl dojet ještě v pátek večer a zúčastnit se i zahájení srazu se společnou večeří budeme rádi. Jinak večeře bude kolem 20:00 hodin přímo na náměstí v Jedovnicích restaurace Olšovec, tak kdyby to náhodou časově někdo nestíhal, tak dojeďte přímo tam, kde nás určitě najdete Popřípadě, kdo nechce zajít na večeři, tak počká v kempu Olšovec kam po večeři všichni přijedeme a přesuneme se na Pizzerii, kde bude pokračovat zábava a hodování do pozdních hodin.
Jinak dle počasí má být krásná slunečná sobota s teplotami do 25C, takže se přijeďte podívat a udělat si výlet i čas na pohodovou sobotu
Jinak si vezměte s sebou na grilování co vám šmakuje, uhlí či brikety, grilovací alu tácky a hlavně dobrou náladu.
Pokud by někdo chtěl dojet ještě v pátek večer a zúčastnit se i zahájení srazu se společnou večeří budeme rádi. Jinak večeře bude kolem 20:00 hodin přímo na náměstí v Jedovnicích restaurace Olšovec, tak kdyby to náhodou časově někdo nestíhal, tak dojeďte přímo tam, kde nás určitě najdete Popřípadě, kdo nechce zajít na večeři, tak počká v kempu Olšovec kam po večeři všichni přijedeme a přesuneme se na Pizzerii, kde bude pokračovat zábava a hodování do pozdních hodin.
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
priatelia, bohužiaľ tento rok nedorazím, veľmi som chcel, veľmi som sa tešil že prídem s leganzou ale bohužiaľ tento víkend pracujem nakoľko si nemám s kým vymeniť víkend. tak snáď nabudúce.
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Mě to taky nakonec nevyšlo
Daewoo Nubira 1.6 16V kombi SX, tmavozelena
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
- dusan orban
prichod do BA ok, bolo važne SUPEEEER
Tacuma 1.6 16V lpg leganza 2.0 lpg Nubira vagon 1.6 lpg
Espero 1.5 16V lpg (opustilo nas!
Orby
Espero 1.5 16V lpg (opustilo nas!
Orby
Ďakujeme všetkým za super stretnutie, klobúk dolu organizátorom za všetko
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Také děkuji za skvěle připravený sraz.
Zejména kvituji objednávku počasí
Zejména kvituji objednávku počasí
Honza K.
- Scorpion.11
Tak vážení sraz je za námi a můžeme už zase jen na něj vzpomínat v dobré.
Chci poděkovat všem co jste přijeli z každého koutu Česka i Slovenska a i za to, že jste se opět rádi za námi přijeli podívat a strávit s námi pěkný slunečný víkend. Sluníčko bylo znát i na krásném počtu aut.
V pátek přijeli hlavně skalní příznivci našeho srazu s kterými jsme opět zahájili sraz s dobrou večeři a jak bylo vidět všem velice šmakovalo. Poté jsme se přesunuli na Pizzerii, kde pokračoval program srazu až do ranních hodin.
V sobotu přijeli ostatní kamarádi a příznivci Chevroletu pro které díky některým sponzorům z vašich řad se mohli udělat soutěže a i jedna zdařilá jízda zručnosti, kterou jste si jistě užili.
Jsem rád, že jsme všichni společnými silami tento sraz ve zdaru a bez úhony zdolali a snad i Vás potěšili ceny a atmosféra, která se linula celým letošním srazem.
Chci všem poděkovat, kdo jste se zapojili jakkoliv, kdo jste přispěli čímkoliv a všem klobouk dolů jakou jste vytvořili atmosféru letošního srazu.
Jak jsem se už zmínil jaký sraz si uděláme, tak takový ho budeme mít, takže ještě jedno všem veliké díky.
A příští rok se snad uvidíme znovu ve stejném či hojnějším počtu, ale vše závisí a záleží na každém z vás zdali se zapojíte a co namyslíte či uskutečníte.
Chci poděkovat všem co jste přijeli z každého koutu Česka i Slovenska a i za to, že jste se opět rádi za námi přijeli podívat a strávit s námi pěkný slunečný víkend. Sluníčko bylo znát i na krásném počtu aut.
V pátek přijeli hlavně skalní příznivci našeho srazu s kterými jsme opět zahájili sraz s dobrou večeři a jak bylo vidět všem velice šmakovalo. Poté jsme se přesunuli na Pizzerii, kde pokračoval program srazu až do ranních hodin.
V sobotu přijeli ostatní kamarádi a příznivci Chevroletu pro které díky některým sponzorům z vašich řad se mohli udělat soutěže a i jedna zdařilá jízda zručnosti, kterou jste si jistě užili.
Jsem rád, že jsme všichni společnými silami tento sraz ve zdaru a bez úhony zdolali a snad i Vás potěšili ceny a atmosféra, která se linula celým letošním srazem.
Chci všem poděkovat, kdo jste se zapojili jakkoliv, kdo jste přispěli čímkoliv a všem klobouk dolů jakou jste vytvořili atmosféru letošního srazu.
Jak jsem se už zmínil jaký sraz si uděláme, tak takový ho budeme mít, takže ještě jedno všem veliké díky.
A příští rok se snad uvidíme znovu ve stejném či hojnějším počtu, ale vše závisí a záleží na každém z vás zdali se zapojíte a co namyslíte či uskutečníte.
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu