výměna rozvodů
Moderátor: Blue Lanos
-
Re: výměna rozvodů
Oba moji "dvorní" automechanici z HK letitě preferují zn. INA nebo Contitech. INU jsme dávali do 4.válce Chevrolet Matíz mé ženy, do mého Fusiona 1.4 vloni Contitech.
- Reklama
Zdravím všechny. Včera jsem dal vůz doktorovi.
Hlásím, že rozvody u mého vozu jsou řetězem. Není nutná výměna. Auto jinak v pořádku, pouze je na výměnu uložení předních tlumičů/to vrzání, jak jsem psal/ a olej, filtry. Ještě otázečka..má auto kontrolku na rozsvícená světla. Našel jsem na palubce pouze dálkovou modrou. Díky moc.
Hlásím, že rozvody u mého vozu jsou řetězem. Není nutná výměna. Auto jinak v pořádku, pouze je na výměnu uložení předních tlumičů/to vrzání, jak jsem psal/ a olej, filtry. Ještě otázečka..má auto kontrolku na rozsvícená světla. Našel jsem na palubce pouze dálkovou modrou. Díky moc.
Chevrolet Spark r.v.2011 / 1.0i / 50kW
vymenili mi v servise rozvody na Matizovi (remen Continental)
po cca 10 000 km sa remen roztrhol a bola z toho generalka hlavy
neskor som sa dozvedel ze som nebol jediny kto mal tento problem (aj na inych autach min 5 dalsich sa roztrhol tento remen)
asi vadna seria ci vadna gumenna zmes
po cca 10 000 km sa remen roztrhol a bola z toho generalka hlavy
neskor som sa dozvedel ze som nebol jediny kto mal tento problem (aj na inych autach min 5 dalsich sa roztrhol tento remen)
asi vadna seria ci vadna gumenna zmes
Jak se k tomu servis postavil?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet