16" na Nexii bez úprav???

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

goror

Příspěvek od goror »

milosh píše:Mno, tak priste to chce aspon napsat, protoze kdyz jsme v sekci nexia, tak predpokladame, ze mas taky nexii ;)
ou sorry
Reklama

Srbi

Příspěvek od Srbi »

Zdrawím Tak už mám nexii teda dvě nexie za 30000kč ta jedna je 96 bez předku a ta druhá je 95 a ztý ten předek budu dávat!Takže sem udělal hodně výhodnou koupi!jen až dodělám tu žlutou 96 tak mu mám vrátit ten zbytek ztý 95!Jo a sem se chtěl zeptat teda kdzž budu mít gumi 205(195)\50\15 tak jaký musim mít ET?Moc to potřebuju vědět prosim poradte ja nechci vytahovat blatníky mě se to líbí když je to vevnitř! Ale mam taky dotaz jak se vytahujou ty zadní blatníky když je rovnej?to mě taky zajímá!Tak zatim dík
milosh

Příspěvek od milosh »

Abys nemusel vytahovat blatniky, tak musis mit ET aspon 44, bych to videl ja. Ale zase jde o to, jestli mas sedan, 5D nebo 3D. U sedanu by to melo byt v pohode i bez vytazeni :lol: treba s ET 40-42
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
srbi

Příspěvek od srbi »

Mám 3D! tak se na tebe můžu spolehnout stim ET kolem 40?
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Jo a to ET čim větší je tím budou vylezlí ven nebo naopak?
milosh

Příspěvek od milosh »

srbi píše:Mám 3D! tak se na tebe můžu spolehnout stim ET kolem 40?
Mam taky 3D a ET38 a musel jsem vytahovat. Jinak cim mensi ET tim vic kolo leze ven ;)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Radmont

Příspěvek od Radmont »

srbi

Příspěvek od srbi »

Díííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííky :D
srbi

Příspěvek od srbi »

Jo ještě se zeptam a jak si vytáhnul ty blatníky??koukák koukám na tvou káru a nic nevidim!a ktomu ještě newim vůbec jak se vzádu vytahujou!to musí vypadat strašně!
milosh

Příspěvek od milosh »

srbi píše:Jo ještě se zeptam a jak si vytáhnul ty blatníky??koukák koukám na tvou káru a nic nevidim!a ktomu ještě newim vůbec jak se vzádu vytahujou!to musí vypadat strašně!
Na moji? :D

Vytahujou se pomoci vytahovacky, prisroubuje se misto kola a pak se s ni otaci a tim se to vytahuje - takovym valeckem co je na ty vytahovacce pridelanej. chce to ale nahrat horkovzdusnou pistoli, jinak prdne lak jako me - na jedny strane :cry: Ale zase to neni skoro vubec videt. ;)

Delali mi oba blatniky asi hodku a platil jsem celkem 400kc !!! :idea:
milosh

Příspěvek od milosh »

Tady na ty fotce jsem je mel uz vytazeny, no , neni to skoro vubec videt, spis zezadu nez z boku. A vevnitr je ten lem uplne zahnutej, to muze taky stacit, aniz bys blatniky vytahoval. Ja je ale nechal vyvalcovat, neb ted mam snizeni o 40mm a asi by to dost skrtalo, nebejt to vytazeny.

Obrázek
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Zeby 16" palcovky?

Obrázek
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
milosh

Příspěvek od milosh »

Blue, ani bych nerekl, ze to sou 16".

Jinak jeste dodam neco malo info k mymu autu. Ja ty blatniky vytahoval nedavno znovu, jak jsem snizil tak se tam uz nevesly aniz by si to obcas neskrtlo,a le jen se ten lem vevnitr vic zavalcoval ale jak je videt tak i ten blatnik trochu cumi ven :D
tento tyden to snad uz budu mit v laku a dodam poradny fotky, ted se za to stydim, jak je tam ta barva popraskana :cry:

Obrázek
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Alespoň je vidět, že se na autě pracuje :lol:

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

kaso

Příspěvek od kaso »

Mne nastastie farba nepraskla.Vytahovat dalej uz nemozem nesedeli by mi dvere zo zadnym blatnikom.Musim ostat na ET 35 ;) ;)
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“