tohle je naprosta tragedie, zaradil bych to do kategorie ty nalepeny prisernosti v sousednim vlakneRobert píše:Tak tohle se mi dneska podarilo u nas v Brne nafotit MDA-ckem
Posudte sami, majitel ma jiste vyvinuty cit pro barvy...
dvoubarevny matizaky jsme tu uz videli - tady to ale dotycny uplne presvihnul - jestli to melo byt vesely, tak ... to vesely neni, majoritni bronzovo-hneda (ci co to je) to proste utlumi,
jestli to melo byt sportovni, tak ... tak to taky nesplnilo efekt, leda tak tuzer-design efekt, ale pak se zase ptam, proc vyhodit takovych penez za lakyru
jestli to melo byt decentni, tak ... ja myslim, ze tudle variantu ani rozvadet nemusim, proste spatne na vsechny strany. Netroufam si rict, ktera barva by tomu sedela, kazdopadne bych se drzel nametu z maniaspec (nebo top100, uz si nepamatuji zdroj) a dvoubarevnost bych udelal ve dvou castech - od list dolu jedna barva, nahoru druha, nikoliv nalakovani selektivnich "fleku" na aute - narazniky, kliky, zrcatka
podle meho jediny zpusob jak todle auto zachranit je bud to dat cely do jedny barvy (a je vcelku asi jedno jaky) nebo tomu dodelat oranzovy puntiky po celym aute a zahrat to na recesi
kazdopadne bobe diky za fotky
Esteticky vyborny, ale osobne jsem zarputilym odpurcem efektnich reseni, ktere jdou (jakoukoli mirou) na ukor funkcnosti; a zrovna u tak citlive casti jako jsou svetla (viz mracitka apod.) Cili za nas za oba doufam, ze ta svetelnost fakt neni horsi.Robert píše:Jak se Vam libi moje cerne lampy?