Tak uz je mam konecne doma. "par" kusu stribrnych a cernych s obrazkem nexie a napisem CZECH NEXIA CLUB a pak taky ty pod spz s napisem WWW.NEXIACLUB.COM
jen co bude hezky, dam je na auto a vyfotim, at vidite, jakou krasu si tam po Milovicich budete moct nalepit
Zaplatim za Teba Kaso Miloshovi clensky prispevok,budem platit aj za seba na tento rok. Milosh mi da 30 nalepiek,pri spiatocnej ceste Ti ich pripadne donesiem alebo potom z domu poslem a Ty mi poslel na ucet peniaze za clenske,OK? Alebo sa do zrazu este stretneme v PU a dohodneme postup. Ale do Milovic by si uz mohol ist aj tento rok! Dovolenku v praci predsa vybavis nie?
Zaplatim za Teba Kaso Miloshovi clensky prispevok,budem platit aj za seba na tento rok. Milosh mi da 30 nalepiek,pri spiatocnej ceste Ti ich pripadne donesiem alebo potom z domu poslem a Ty mi poslel na ucet peniaze za clenske,OK? Alebo sa do zrazu este stretneme v PU a dohodneme postup. Ale do Milovic by si uz mohol ist aj tento rok! Dovolenku v praci predsa vybavis nie?
Rado clenske na tento rok mam zaplatene .Nalepky mi vezmi.Diky.Nejako sa dohodneme .Kedy sa budes vracat z CR
Radoslav Hološka píše:Ja uz sa nebojim,ale stalo ma to 10 litrov! A prave o to mi islo. Splneny sen a ludia sa konecne za Nexiou obzeraju ako keby to bolo BMW 7!
Radoslav Hološka píše:Ja uz sa nebojim,ale stalo ma to 10 litrov! A prave o to mi islo. Splneny sen a ludia sa konecne za Nexiou obzeraju ako keby to bolo BMW 7!
FOTO !!!!
Nemam digifotak a auto mam v servise! V Miloviciach mi to vyfotite,OK?
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...