..osvetlenie ovladacov

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoslav Hološka »

Svietit by mali obidva ovladace. Mne tiez odkedy mam Nexiu nesvieti jedine ovladac cyklovaca stieracov ako aj Ivanovi. Zaujimave,ze niekomu od vyrobu nesvietia obidva. Zeby to bolo aj odlisnostou jednotlivych verzii vybavy (GL,GLE,GLX,GTX)? Ozaj,vsimli ste si niekedy,ze koncove svetla vo verziach GLX svietia na kazdej strane zdvojene vedla seba (teda koncove 5W svetlo a potom aj jedno 5W vlakno z brzdovej ziarovky) a vo vybave GL svietia na kazdej strane iba vonkajsie 5W koncove ziarovky?
Reklama

Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

jestli myslíš zadní světla tak já mám GL a svítěj mi na každém světle 2 žárovky.
Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoslav Hološka »

Zaujimave,Ty mas asi GL a za priplatok Ti korejci zapojili obe ziarovky. :lol:
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

milosh píše:
Franta P. píše:v tom obchodě www.autodoplnky.cz od tebe. Ale je to normalně s umělohmotnou hlavicí do střed.panelu a pod budíky. přesněji: www.autodoplnky.cz/picture/shop/big/43465xx.jpg pak z tý patice vybrakuješ tu diodu. pozor! křehké a naletuješ jí buď do vypínačů nebo do regulátorů. jak jednoduché 8)
No tak to je pohoda, do toho jdu :lol:
No autodoplnky budou celkem dražší...

Jestli se ti nechce zbytečně vyhazovat zkus obchod zaměř. na elektro, např..
www.flajzar.cz tam sou jak s paticí tak klasika led za dobrou cenu ;)
Rammpa

Příspěvek od Rammpa »

zdrawim ,ja som tiez povymienal,dal som tam led diody ale cervene a poviem ze svieti to nadherne,ale prave na tie cyklovace sa mi nepodarilo vymenit,lebo je to tam o drzku makinkaty,no hruza.
Kruger !!!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kruger !!! »

Chlapi, dotaz, víte jak jsou ty žárovečky přímo ve vypínačích mlhového světla, nouzovky a td. Kde bych sehnal takovou žárovku i s paticí. U nás v servise mi řekli, že na to jdu sice chytře, ale že je to již součást ovladače !!!
milosh

Příspěvek od milosh »

Kruger !!! píše:Chlapi, dotaz, víte jak jsou ty žárovečky přímo ve vypínačích mlhového světla, nouzovky a td. Kde bych sehnal takovou žárovku i s paticí. U nás v servise mi řekli, že na to jdu sice chytře, ale že je to již součást ovladače !!!
Napodobne, taky shanim, ale asi to dam do barvy :D
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
milosh

Příspěvek od milosh »

Tak ted mi poradte, ktery diody presne budou sedet do pristrojovky v ty nasi nexii???

http://www.flajzar.cz/soucastky1.htm

Me by se libily tyto ;)
Obrázek

Patice snad je ok :idea:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Jo patice by měla být OK je stejná jako třeba žárovka na parkovačkách ale je podstatně menší a je pravda že osvětlení vypínačů je součástí tištěného spoje ale však tady jsou šikovní chlapci a ti se s tím nějak poperou ;)
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“