Vycerpava Vas jazda Matizom?

Moderátor: Blue Lanos

Laci
Kontaktovat uživatele:

Re: Vycerpava Vas jazda Matizom?

Příspěvek od Laci »

Mam 192 cm a 95-100 kg. S Matizom (4 valec 1000-ka) uz som 3x absolvoval trasu NL-SK, sam v aute (pes nepocitam :D ). Z toho 2x auto bolo nalozene az po strop. To je cca. 1300 km za cca. 13.5 - 15 hod (vratane "slofika" na parkovisku). A uplne v pohode, vobec som sa necitil byt "na sracky". Auta ktore mi vobec nesadli su Fabia a Focus.
Matiz 1.0 SE 2003
Reklama

Dusic

Re: Vycerpava Vas jazda Matizom?

Příspěvek od Dusic »

Mno. Do mesta je to pohoda a myslim, ze do tech 100 kilaku taky. Pak uz bolej nohy,nebot nejdou nikam slozit jinak...Mam 186cm a 110kg...jinac je vse fajn. Posez pohodlnej, pohadka o kratkych sedacich je fakt pohadka..horsi je,ze mi hlavova operka konci u lopatek...s tim posezem vzadu....pro deti ano,pro vysoke dospele je to se stropem v pohode,ale kam s nohama,vzdyt se mi mezi sedacky ani nevejde noha..mam sice 12tky,ale to neni nic obriho...Jinac je pravda,ze i kdyz vypada Mates zvenci jako rozlobeny kinder vajicko,tak vnitrni prostor prekvapi,ale ze by to byla nejaka idealka...jasny je,ze ve svych rozmerech nema konkurenci,ale pohodlne se clovek sveze v normalnim MPV (napr C8,ci Alhambra nebo Voyager). Kazdopadne si cestu delsi nez 200km ani radsi nepredstavuju, ale netvrdim,ze se neda. :)
Mazlicek Matěj 0,8i 2000 SE klimka,pytle,servo,elektricka okenka svestkova modr + protipsi uprava,aby nam ho nas pes nekde nezahrabal. :)

Mercedes W124 250TDT automat -plna naloz
Alhambra 1.9Tdi 96kW De luxe automat -plna naloz + 6xokna v el,dvojzonova klima,bufik na DO,vyhrivana okna,7mist atd
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“