Mračítka Nexia. KONEČNĚ
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mračítka Nexia. KONEČNĚ
Pokial ma clovek tie peniazky nazvys tak urcite ano
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
- Reklama
až mi kapota bude hnít od ťupek od kamínků a budu jí chtít vybrousit a přelakovat tak budu možná uvažovat o prodloužení kapoty. jinak do ní zasahovat nebudu. A Ivane jaký je podle tebe rozdíl zakrýt krásná světla kapotou nebo plast. mračítkem hmm? Od tebe ani od Miloshe žádnou chválu nečekám ani o ni nestojim. Kdybych to měl vzít v glogálu tak celkově tuning je OUT a ne jen mračítka. Ale já to dělám pro sebe a ne pro ostatní.Ivan píše:Nelíbí se mi to a asi ani nebude, až to bude v laku. A důvody? Móda mračítek je už pár let za námi, ale hlavně se divím, proč zakrýváš takovým kusem plastu tak krásná světla (které má jen pár lidí v republice)? Já jsem mračítka odlepil někdy před 8 lety a raději lehce protáhl kapotu, aby kopírovala původní tvary, což mi připadne jako elegantnější řešení. Dneska už bych to nedělal.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
to Franta P. : tak tak sice som mlady ale TUNNING nemam rad a mensie doplnky este prekusim noo
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Mně se primárně nelíbí ten tvar mračítek do písmene L. Navíc u mě byla situace opačná než u Tebe - já měl prvně zamračeno a až několik let poté pěkná světla.Franta P. píše:až mi kapota bude hnít od ťupek od kamínků a budu jí chtít vybrousit a přelakovat tak budu možná uvažovat o prodloužení kapoty. jinak do ní zasahovat nebudu. A Ivane jaký je podle tebe rozdíl zakrýt krásná světla kapotou nebo plast. mračítkem hmm? Od tebe ani od Miloshe žádnou chválu nečekám ani o ni nestojim. Kdybych to měl vzít v glogálu tak celkově tuning je OUT a ne jen mračítka. Ale já to dělám pro sebe a ne pro ostatní.
Chápu, že s mým názorem nesouhlasíš a jsem rád, že si úpravy děláš po svém - dělá to radost především Tobě samému. Moje názory zkrátka vycházejí ze zkušeností, kterými jsem si prošel - není to, Franto, nic osobního. Už jsem tady několikrát v minulosti psal, že se mi líbí, jak o svoje auto pečuješ.
To Dark69: píše se "tuning", nikoli "tunning", je to z anglického "tune", tj. ladit, alespoň to správně piš
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
na fotce ten obchod měl klasické mračítka a přišli mi ve tvaru L. nechám to tak být. než je posílat zpět na slovensko a čekat na výměnu. už takhle sem na ně čekal měsíc.
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Ono este zalezi kto ako berie tuning
ja osobne par plastov a trocha spreju v interieri nepovazujem za tuning ale skor styling.
Tuning povazujem ke je auto prerobene komplet od vzhladu ktory nieje seriovy pripadne mierne upraveny po prestavbu motora az po interier a audio
ja osobne par plastov a trocha spreju v interieri nepovazujem za tuning ale skor styling.
Tuning povazujem ke je auto prerobene komplet od vzhladu ktory nieje seriovy pripadne mierne upraveny po prestavbu motora az po interier a audio
Seat Altea XL 1,6 TDI
To Dark69: píše se "tuning", nikoli "tunning", je to z anglického "tune", tj. ladit, alespoň to správně piš
To Ivan: to bolo ironicky napisane a hlavne velkym TUNNING naschval, pre lepsie pochopenie som mal napisat TUNNNNING tak sorry nooo
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
zde je foto. ještě přilepit a fertigh.
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Nevyzera to zle
Seat Altea XL 1,6 TDI
-
- Kontaktovat uživatele:
Za mne Franto Fešné
tak to som už mal pred 6 rokmi na nexii
- Přílohy
-
- nex.jpg (16.85 KiB) Zobrazeno 2150 x
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Franto, co ti na to mam napsat, ty me znas, no je to tuzing jako prase. pred 10 lety bys mozna ohromil ale dnes jde trend jinym smerem, mas tam pekny svetla proc je zakryvat.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Co to zakryte dialkove, prejavuje sa to viditelne?
Ak sa ti to paci, preco nie, duhych tym nijako neovplyvnis, takze nemam namietok. Ja som sice za prakticke upravy, na tomto vidim len znizenie moznosti poskodenia svetla kamenmi a to ze ho slniecko zhora uz nenacne, UV je strasna svina.
Ak sa ti to paci, preco nie, duhych tym nijako neovplyvnis, takze nemam namietok. Ja som sice za prakticke upravy, na tomto vidim len znizenie moznosti poskodenia svetla kamenmi a to ze ho slniecko zhora uz nenacne, UV je strasna svina.
Já jsem stejného názoru jako má Milosh, máš pěkné světla a tohle už fakt nefrčí. Zbytečně zakrývaš pěkné světla.
Carthell Prg