Čištění interieru
Moderátor: Blue Lanos
Re: Čištění interieru
Poradím ti suchý tep. Nastriekaš suchý tep na tú látku on sa vytvorí taká pena a potom s kefkou to okefuješ a čudoval b si sa kolko sračiek z toho vylezie [/quote]
Tak dik, konecne dobra rada. Mne sa to totizto spini viac ako vacsine (antuka sa prasi a psie chlpi lietaju! ). Akoze neni to tragedia, ale ten such tep vyskusam. Ale nechcem to znicit nejakou kefkou. Da sa ta pena potom aj povysavat? A ako sa vola a ako vyzera ten suchy tep?
Tak dik, konecne dobra rada. Mne sa to totizto spini viac ako vacsine (antuka sa prasi a psie chlpi lietaju! ). Akoze neni to tragedia, ale ten such tep vyskusam. Ale nechcem to znicit nejakou kefkou. Da sa ta pena potom aj povysavat? A ako sa vola a ako vyzera ten suchy tep?
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
- Reklama
- Dimco Nubira 97
Môžeš skúsiť značku DETAP a je to klasická plastová flaštička vyzerá to ako nejaký sprej na sklá a tak. Len pozor je aj taký na kožu (brúsenú) a potom klasický na poťahy a koberce. A s kefkou to nezničíš ale musíš použiť takú s čiernymi chlpmi čo je na šaty nie na boty tá na boty má tvrdé flákna. Tepoval som s tým už asi 6 áut a kobečeky dole a vždy super. Len tepuje sa to všetko na sucho ale po chvíli je kefka zašpinená tak ju musíš opláchnuť a vysušiť a znova tepovať. Ide to super penou nešetri
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
- Dimco Nubira 97
Ešte potom dopíšem perfetkný prípravok na palubovku neviem teraz ako sa volá kúpil som ho na Avanti a podobá sa to na tuhý dezodorant taká červená plastová "flaška". Doma mrknem a pridám názov doteraz som používal všeličo a potom raz kamarát robil v umývačke ručnej a keď to doniesol to vyzeralo ako nové tak som hneď zistil čo to je zač a odvtedy len to ako píšem zistím jako sa to volá a napíšem
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
Nebo zkus mokry hadr, neni to spatne a na to, ze se to za chvili zase zaprasi (...zapráší i zaprasí ), je to dostatecne
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Ok, dik, poskusam to vsetko ked pride jar...
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Aby som len nerozprával,toť po poslednom -jarnom upratovaní interier,ako som spomínal pár príspevkov pred týmto
- Přílohy
-
- DSC00035.JPG (112.33 KiB) Zobrazeno 3036 x
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Scorpion.11
Vypadá to pěkně, ale až na to okýnko od spolujezdce
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Pche, tam bych si ani nesedl, bych mel nocni mury ....
- Scorpion.11
Jak se říká, hamba by mě fackovala, že
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Ja myslim, ze podle novych pravidel je tohle na pokutu, ne-li na ridicak!
Palubku a plasty vše čistím prontem na prach..je třeba nanést na hadr než to nastříkat na palubku
toto som minule skusal - nastriekal som Pronto na pristrojovku a ostal tam flak. Ale ked som to potom poriadne pretrel, tak to zmizlo...
- Dimco Nubira 97
http://tuning.autodoplnky.cz/autokosmet ... -s27461161
http://tuning.autodoplnky.cz/autokosmet ... -s27461165
na palubovku jednoznačne toto, preskákal som vela prípravkov ale tento je jednoznačne najlepší a je to tekuté, naleje sa na handričku a porozotieraš po palubovke čiže si nezaondieš sklá a podobne
http://tuning.autodoplnky.cz/autokosmet ... -s27461165
na palubovku jednoznačne toto, preskákal som vela prípravkov ale tento je jednoznačne najlepší a je to tekuté, naleje sa na handričku a porozotieraš po palubovke čiže si nezaondieš sklá a podobne
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI