Keď chcú predávať, tak musia zákazníkov nalákaťScorpion.11 píše:Je vidět,že na Slovensku si váží víc svých zákazníku než tady u nás Já minule seděl na prodejně 5hodin a jediné co jsem dostal bylo kafíčko a pak jsem tu byl na servisce+montáž chromů a též za 2hodinky jen kafíčko,ale,že by mi někdo nabídl jakoukoliv testovací jízdu na čímkoliv se mi ještě nestalo a asi ani u nás nestane
Zvolávacia akcia na Aveo
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Zvolávacia akcia na Aveo
[color=#0000BF]Aveo 1,2 16V sedan, 2009[/color]
Ex: [color=grey]VW Golf III Variant, 1,9 TD[/color]
- Reklama
Tak tak a auto už bolo dávno porobené a ja som ešte sedel v Cruze. Káva, čaj mineralka mi bola ponuknutá tiež.
Škoda Roomster TSI
Mino, mozes mi napisat v akom servise si to bol ?
Diky.
Diky.
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
Jasné- http://www.autocentrumroznava.sk/
Kludne si tam zavolaj či nespadáš do toho zoznamu podla VIN- ka
Kludne si tam zavolaj či nespadáš do toho zoznamu podla VIN- ka
Škoda Roomster TSI
martyr píše:Keď chcú predávať, tak musia zákazníkov nalákaťScorpion.11 píše:Je vidět,že na Slovensku si váží víc svých zákazníku než tady u nás Já minule seděl na prodejně 5hodin a jediné co jsem dostal bylo kafíčko a pak jsem tu byl na servisce+montáž chromů a též za 2hodinky jen kafíčko,ale,že by mi někdo nabídl jakoukoliv testovací jízdu na čímkoliv se mi ještě nestalo a asi ani u nás nestane
Ale zasa...kolko servisov takých poznáte?
Je tiež čumím ako puk-chodil som do servisu aj s kalosom ,aj s fordom,aj s yarisom a ponukli ma tiež "len" kávou.Kolko krát som tam sedel 2-3 hod. pri jednej upot.káve a ked som sa už evidentene nudil,tak som chodil od auta k autu a prečítal som na nich snáď aj všetky popísané diely..
Samozrejme, že to bolo odo mňa nadsadené. Je fakt škoda, že sa takto nesprávajú všetci predajcovia . . .Muco píše:Ale zasa...kolko servisov takých poznáte?
[color=#0000BF]Aveo 1,2 16V sedan, 2009[/color]