Taky si velice peclive hlidam nejen to, co se deje prede mnou, ale i to, co se deje za mnou. Bohuzel takhle ale nejezdi vsichni. Nekolikrat sem ted zase zazil, ze cestou na Invex mi nekdo najel tesne prede mne do levyho, ze sem brzdil i ocima (a priznam se, 2x i troubil ). Jednou tak, ze Oktavka za mnou se musela narvat do pravyho pruhu, aby sme se vubec stihli nejak srovnat. A ve zpetnejch zrcatkach sem videl, ze po chvili ten samej clovek udelal zase to stejny nekomu jinymu... Asi si vubec neuvedomuje, ze ma na aute nejaky zpetny zrcatka.mrk píše:ja tiez velmi pozorne sledujem ako rychlo sa priblizuju zozaduiduce auta a ked vidim ze by som predbiehanie nestihol dokoncit skor nez ma dobehne, tak sa mu do laveho pruhu ani nejdem tlacit. to som sa naucil ked som jazdil na jednej 1.9D (bez turba) a to proste nepridavalo ani na rovinke.
ako sa jazdi v zahranici, u nas, ake su zvyky a ....
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
dnes ked som siel do roboty, tak sa predo mnou pripajali auta na hlavnu z pravej strany, jeden sofer na favoritke najskor pustil feldu a potm jeho obehla 120 seda ktora sa vopxala este tesne pred dalsiu 120 ale ta uz bola na hlavnej. a v tom nastal problem. ten co sedel vo favorite si zrejme myslel ze ta 120-ka co uz je v pravom puhu je ta co sla po hlavnej a nie ta co sla po nim a vopchala sa pred 120-ku. takze sofer si to pekne vytocil akoze ide na hlavnu a slapol na plyn lenze v tom sa vedlo neho objavila ta 120-ka ktoru predbehla ta prva 120-ka s vedlajsej cesty.
keby nebol sofer v v tej pravej xvili zvrtol volantom a neuhol sa tak to do neho favorit napali len taky fukot.
a vsetko kvoli jednemu debilovi co ma strasne rad pracu az natolko ze je oxotny aj kvoli minute ohrozit niekolko ludi naraz.
az ste nieco nepoxopoli vysvetli dodatocne
keby nebol sofer v v tej pravej xvili zvrtol volantom a neuhol sa tak to do neho favorit napali len taky fukot.
a vsetko kvoli jednemu debilovi co ma strasne rad pracu az natolko ze je oxotny aj kvoli minute ohrozit niekolko ludi naraz.
- Blue Lanos
tak si to pekne napisal a urcite si s tym dal vela prace ale vobec neviem kto, koho, kedy, ako ohrozileMKa Slovensko píše:dnes ked som siel do roboty, tak sa predo mnou pripajali auta na hlavnu z pravej strany, jeden sofer na favoritke najskor pustil feldu a potm jeho obehla 120 seda ktora sa vopxala este tesne pred dalsiu 120 ale ta uz bola na hlavnej. a v tom nastal problem. ten co sedel vo favorite si zrejme myslel ze ta 120-ka co uz je v pravom puhu je ta co sla po hlavnej a nie ta co sla po nim a vopchala sa pred 120-ku. takze sofer si to pekne vytocil akoze ide na hlavnu a slapol na plyn lenze v tom sa vedlo neho objavila ta 120-ka ktoru predbehla ta prva 120-ka s vedlajsej cesty.
Naposledy upravil(a) Blue Lanos dne stř dub 06, 2005 19:29, celkem upraveno 1 x.
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Ja nerozumim ani slovo, vzdyt je to psane v cizim jazyceBlue Lanos píše:tak si to pekne napisal, ze vobec neviem kto, koho, kedy, ako ohrozileMKa Slovensko píše:dnes ked som siel do roboty, tak sa predo mnou pripajali auta na hlavnu z pravej strany, jeden sofer na favoritke najskor pustil feldu a potm jeho obehla 120 seda ktora sa vopxala este tesne pred dalsiu 120 ale ta uz bola na hlavnej. a v tom nastal problem. ten co sedel vo favorite si zrejme myslel ze ta 120-ka co uz je v pravom puhu je ta co sla po hlavnej a nie ta co sla po nim a vopchala sa pred 120-ku. takze sofer si to pekne vytocil akoze ide na hlavnu a slapol na plyn lenze v tom sa vedlo neho objavila ta 120-ka ktoru predbehla ta prva 120-ka s vedlajsej cesty.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Blue Lanos
on vedel proc tam pise ze to dovysvetli dodatocne
http://www.cardomain.com/id/27101976
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Blue Lanos píše:tak si to pekne napisal a urcite si s tym dal vela prace ale vobec neviem kto, koho, kedy, ako ohrozileMKa Slovensko píše:dnes ked som siel do roboty, tak sa predo mnou pripajali auta na hlavnu z pravej strany, jeden sofer na favoritke najskor pustil feldu a potm jeho obehla 120 seda ktora sa vopxala este tesne pred dalsiu 120 ale ta uz bola na hlavnej. a v tom nastal problem. ten co sedel vo favorite si zrejme myslel ze ta 120-ka co uz je v pravom puhu je ta co sla po hlavnej a nie ta co sla po nim a vopchala sa pred 120-ku. takze sofer si to pekne vytocil akoze ide na hlavnu a slapol na plyn lenze v tom sa vedlo neho objavila ta 120-ka ktoru predbehla ta prva 120-ka s vedlajsej cesty.
No.........já nikdy nepatřil k chytrým a vnímavým............takže jsem to věru moc nepochopil........ale asi někdo něco udělal někomu, co mohl někdo nějak ne moc pěkně odskákat
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
No ja mám strašně rád řidiče kteří udržujou plnulost provozu:
město 70km/h a meziměsto 70km/h
V polsku se super jezdi na 4proudých silnicích. Pokud jede více kamionu za sebou nikdy nevíte kdy vám nějakej magor nevjede do leveho pruhu aniž by se mrknul že někdo tam jede rychleji. Jak dají blinkr tak už se nedívaj a lezou do rychlejšího pruhu. A čím starší je to nakladák tim více to lze očekávat
Byl jsem v italii, německu, francji .. a i tam jsem potkal blbce ale narozdíl od nás je jich tam podstatě méně
A z těch škodovek taky nejsem nijak chytrý
město 70km/h a meziměsto 70km/h
V polsku se super jezdi na 4proudých silnicích. Pokud jede více kamionu za sebou nikdy nevíte kdy vám nějakej magor nevjede do leveho pruhu aniž by se mrknul že někdo tam jede rychleji. Jak dají blinkr tak už se nedívaj a lezou do rychlejšího pruhu. A čím starší je to nakladák tim více to lze očekávat
Byl jsem v italii, německu, francji .. a i tam jsem potkal blbce ale narozdíl od nás je jich tam podstatě méně
A z těch škodovek taky nejsem nijak chytrý
Nubira SE 1,4 16V
Orlando 1,8
Orlando 1,8
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele: