ee, věř tomu, že je to reálmilosh píše:MYslim ze je to docela peknej VT
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátor: Blue Lanos
ee, věř tomu, že je to reálmilosh píše:MYslim ze je to docela peknej VT
jakkoli se ve finale asi shodnem na tom, kde na matezovi konci adekvatni tuning (verze bez turba), tak preci neodolam, srovnani fabia vs. mates je samo o sobe nefer, minimalne rozmery jsou nekde jinde a fakt, ze skodovka se sere s fabii mezi nejmensi auta mi prijde trosku podpasovka.Ido píše:Tak pod pojmem sériová fóbie si představuju jakoukoliv fóbii, které se nedotkla ruka tunera. A je naprosto jedno, jest-li ji pohání atmosferický diesel z malotraktoru nebo dvoulitr se 115 HP pod kapotou. Výslovně jsem navíc ale napsal, že mám na mysli sériové zrcátko fóbie s výkonějším motorem, tedy alespoň onu tebou zmiňovanou 1,4 16 V.
Ondras píše:ee, věř tomu, že je to reál
milosh píše:MYslim ze je to docela peknej VT
tak tady souhlasim, na novyho jsme je uz take nebrali, za prve prachy, za druhe to svadi vozit predmety potencialne poskozujici strechu a to e-eRobert píše:Taky bych rekl, ze je to real, akorat mi tam moc nesedi ty HAGUSY na streseMozna, ze je to kombinace sportovniho a rodinneho vozu
buhahaha - tak to je mazec pohled (nemyslim ve zlym, ale je to tak)Joska píše:Zdravim vsechny pritomne i nepr![]()
tak sem se tu docet,ze rakrv na matovi je brzda![]()
ja mam jinou zkusenostStouhle jsem delal chorvatsko a na spotrebe se projevila min
![]()
mno ale to jedes tutove z kopce s vetrem v zadech nebo ti keca tachometr, protoze dva dospeli je optimalni zatez (zatacky i dalnice), dve deti (pokud to nejsou kojenci) daj dohromady 100 kg, coz uz je jaksi brzda, mno a rakev to _nejak_ taky zpomali - otazkou je pak tahly kopec, naopak z kopce ti vaha navic spis pomuze, nicmene brzdit bych to nechtel, matez je lehky, a pri teto rychlosti a zatezi je to celkem hazard (pominu ze vezes rodinu)Joska píše: a na omezeni rychlosti![]()
![]()
obsazeni:2 dosp + 2 deti + plna rakev blbosti. Pri nakupu rakve se nevyplati setrit a kupovat ty shit z makra a pod. jinak ten upr matiz peknej
tak rychle muj matysek jede pouze po rovince nebo z kopecka a kdyz neni provoz a je dobra silnice!!kdyz je provoz nedovolim si to ja, kdyz jedu pomaleji nebo do kopecka, je i me auticko trosku problem rozjet!!Ido píše:Nestačím se divit, jak všichni rychle jezdíte. Já se na dálnici sice moc nedostanu, protože ve Zlínském kraji jí dosud není ani kilometr, ale při těch pár jízdách na západ jsme měl pocit, že tachometrových 140 je tak maximum. Bezpečně jsem se ale cítil ještě při rychlostech o něci nižších. Při 140 jsem již neměl dobrý pocit z přehnaného účinku posilovače, připadalo mi, že auto je tak trochu jako neřízená střela, která se navíc i hůř brzdí. Nevím, možná mám špatný kus.
vic takovych ridicu!PavelZ píše:No jo, rychlost je relativni. ..
Ale je pravda, ze kdyz nekdo prede mnou na dalnici predjizdi, at jede jak jede, tak pockam az predjede a pak jedu dal. Ale kdyz ma pravej pruh volnej a furt jede vlevo, tak nekdy taky bliknu.
Ono i nakladak, kdyz specha, tak nekdy potrebuje predjet a chapu, ze nemuze jet o moc rychleji nez jeho kolega v pravym pruhu.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |