Tečie olej-neviem odkiaľ
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Re: Tečie olej-neviem odkiaľ
To Kajo 79 : Pochybujem aby ti to tieklo cez tesnenie pod hlavou.. Najskor od gufera vaciek, kluky alebo cez rozdelovac..
Naposledy upravil(a) Dark69 dne úte bře 30, 2010 10:43, celkem upraveno 1 x.
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
- Reklama
Neviem ako vy ale mne pri 190tkm bolo gufero úplne suché. Neviem koľko máte vy kilometrov.
Nexia 1,5 8V GLE + Cruze 1,8 LT
mikikoti@azet.sk
mikikoti@azet.sk
Isto spod hlavy? skor co je najcastejsie tak spopod veka ventilov, tam je dost blbo riesene tesnenie. Ale ked das nove a rozumne utiahnes a po case dotiahnes, ked si sadne, a uz nebude teict. Len tam nedavat ziadne tmely.
Mně prasklo olejové čidlo a všechno vyteklo na silnici, už to kapalo delší čas předtím, ale myslel jsem že je to jen šroub -> ignorace. Tak pozor na to, bydlet o pár kilometrů dál byl by asi konec. Zůstalo tam cca čtvrt litru oleje a na palubce se pochopitelně nerozsvítilo nic.
Ja som mal povolené šroby , ktoré držia rozdelovač, prišiel som na to náhodou pri výmene cievky rozdelovača.....
No a už je to tu zas........tentoraz to tečie na opačnej strane na strane, kde sú rozvody.....len sa chcem opýtať, že či pri výmene toho gufera musím zhodiť rozvody....ale asi áno....