Hovorim len to,co viem z vlastnej skusenosti

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Jelenicov nic nepokazis,nemusis sa battommula píše:S tim tempem sem si taky pohraval... hlavne jsem s nim cistil predni svetlomet, a chtel jsem i zbytek laku napastovat a preletet ale nebyl jsem si jisty zda na metalizu muzu. V sobotu bude nubirka delat svatebni kočár, tak chci aby vypadala. Takze nic nezkazím kdyz ji umyju vodou, napastuju, rozlestim, a pak pouziju nejaky autosampon s voskem ze? Bohuzel nevim co jsem to dostal za znacku, jen mi bratr rikal ze to ma vyzkousene a overene tak snad to bude v pohode. A nakonec sem si rikal ze bych to setrel jelenici, ale nevim zda to z tama nesebere ten vosk... Takze jelenici mozna vypustim..Co vy na to bude to ok aby se Nubirka blýskla?
Díky
kdyz ji umyju vodou, napastuju, rozlestim, a pak pouziju nejaky autosampon s voskem ze?
...tak já jsem na tom ještě dobře... měl jsem v autě vodu jen těsně nad prahy - i když i tak to byl slušný bazén - ale Vladan si mákne slušně, než to dá dokupy.lemun píše:Poezeral som temu "utopena nubira".Tej utopenej nibiry mi je fakt luto a dufam,ze bude v poriadku,ale mas moj obdiv.Ludi,ktori si z vlastneho nestastia dokazu robit srandu je velmi malo.klobuk dolu
A z gruntucobyll píše:Jsme tací, kteří Nubiru umýváme komplet, nejlépe v rozvodněné řece. Má to výhodu - je umytá zvenku i zevnitř...(viz téma utopená nubira
A tak to mabyt.treba vidiet pohar poloplny a nie poloprazdny.cobyll píše:...tak já jsem na tom ještě dobře... měl jsem v autě vodu jen těsně nad prahy - i když i tak to byl slušný bazén - ale Vladan si mákne slušně, než to dá dokupy.lemun píše:Poezeral som temu "utopena nubira".Tej utopenej nibiry mi je fakt luto a dufam,ze bude v poriadku,ale mas moj obdiv.Ludi,ktori si z vlastneho nestastia dokazu robit srandu je velmi malo.klobuk dolu
Já se snažím na všechno dívat z té lepší stránky. Měl jsem sice vodu v autě, ale narozdíl od spousty jiných mám auto a mám kde bydlet...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |