Nový Matýsek
Moderátor: Blue Lanos
- Hanzy
Re: Nový Matýsek
Tyy jo co tam davas za svicky za 250 sk kus?Nake supr vykon?
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Tiež pozerám , za 650KC mas uz origo NGK, a co viem nic lepsie pre tieto motory ani nie je ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Jej pardón to bola cena z vzduchovým filtrom sviečky len 18,50€ a k NGK tak naprosté sklamanie boli podla výrobcu deklarované na 30 000 km a pred včerom ma málem šlahlo Legyna na LPG ledva škytala po chvýli rána ako z dela a nakoniec som sa ledva dovláčil na benzin dole do servisu a to už svietil check ako najatý no a samo veď to každému radím tak kontrola sviečok mali nabehané 19 000 km a vyzerali dosť dobre ale nedalo mi tak máme dole déke ješte použitelné tak som to próbnul a svete div sa šlapala ako hodinky jo pred tým ješte diagnostika ukázala že nepálí 1 a 3 valec.No objednal som to čo už sme dali asi do 50 aut a to BRISK my je teda dávame už 10 rokov ale Silvery na LPG no tie sú na 10 000 ale cenovo dobré já som však pokukoval po novinke a to BRISK A-LINE 23 takže som zvedavý zatial šlapú a Legynka zasa pradie ako mačka Takže NGK neodsuzujem ale nakolko som na moju holku háklivý tak tieto ma naštvali bo ani nie 20 000 a sú v háji tak nech tam ostanú,já som na OPLA používal výhradne Brisky a nikdy problém takže u nich zostanem
http://www.brisk.cz/index.php?page=svicky_a_line.html
http://www.brisk.cz/index.php?page=svicky_a_line.html
-
- Kontaktovat uživatele:
nj, to ich chudery nesmieš trápiť plynom
A je to tady zase. Nováček se zeptá, že si chce koupit Matýska, jak se s ním jezdí, na co si dát pozor a dostane se jí odpovědi, že si má koupit něco jiného. Skutečně fundovaná odpověď. A pak čí praktiky jsou ubohé.
Matýsek má své výhody i nevýhody.. Myslím, že není ideální na delší cesty, ale super autko na kratší cesty, všude se s ním zaparkuje, na menší nákupy.. Poruchu jsem na něm měla jednu, a to byl vstřikovač, jinak byl v pohodě.. Lucka sama uzná za vhodné, jestli si Matýska koupí nebo ne, já jsem si Matýska koupila i proto, že jsem s ním jezdila v autoškole a bylo a je to super autko.. Takže říkám, že jsem s ním byla spokojená, jen už jsem chtěla větší a pohodlnější auto na delší cesty..
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Tak pripájam sa aj ja. Pokial som chodil na výšku cca 180 km tam a 180 späť, tak mi Matizko uplne postačoval, ved po Matize I som si kupil Matiz II. Nikdy som nelutoval a to som b tej dobe mohol mať za tie peniaze pomaly aj Felicii čo bolo väčšie auto. Spotrebu to malo super, ked som sklopil sedačky tak sa až niektorý čudovali čo všetko som s toho vytahoval.... Najdlhšia cesta Matízkom bola cca 980km v kuse, zvládol ju v pohode. Ked som kúpil prvého Kalosa Matizko ušiel ku svokrovcom kde služi doteraz....bez jedinej závady, len pravidelný servis... Nakoľko sme potrebovali prepravovať kočík, tak sme prešli na Kalos a následne Aveo. Ale momentálne sa pohrávam s myšlienkou že kúpime ešte nieakého staršieho Matizka pre manželku do mesta....
Škoda Roomster TSI
- Hanzy
Je to jen pratelske doporuceni ze za stejne i mensi penize muze dostat daleko vic,nic vic nic min...Lucka je dospela a sama se rozhodne...Vojta píše:A je to tady zase. Nováček se zeptá, že si chce koupit Matýska, jak se s ním jezdí, na co si dát pozor a dostane se jí odpovědi, že si má koupit něco jiného. Skutečně fundovaná odpověď. A pak čí praktiky jsou ubohé.
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
To Hanzy: Já mám taky přátelské doporučení a zadarmo. Taky mě necituj a raději se nemontuj do sekce Matíz.Hanzy píše:Je to jen pratelske doporuceni ze za stejne i mensi penize muze dostat daleko vic,nic vic nic min...Lucka je dospela a sama se rozhodne...Vojta píše:A je to tady zase. Nováček se zeptá, že si chce koupit Matýska, jak se s ním jezdí, na co si dát pozor a dostane se jí odpovědi, že si má koupit něco jiného. Skutečně fundovaná odpověď. A pak čí praktiky jsou ubohé.
Kluci , nechcete si náhodou roztrhat techničáky......
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Vypadá to tak..Tomáš píše:Kluci , nechcete si náhodou roztrhat techničáky......
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
- Hanzy
V klidu maximalne se zas urazi nacerti a bude nakou dobu klid jako uz nekolikrat....
A vyplody nemotej se do nake sekce Matiz a co bylo minule ze pravo hovorit podle datumu registrace si nechej tam na doma uz diky tomu tady nekteri ani nechodi od te doby...
A vyplody nemotej se do nake sekce Matiz a co bylo minule ze pravo hovorit podle datumu registrace si nechej tam na doma uz diky tomu tady nekteri ani nechodi od te doby...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
To Tomáš: Já jsem v pohodě, ale už tady zase začíná Hanzy fórum - v každé sekci vám poradí Všeználek.
A urážet se? Mě může urazit pouze inteligent.
A urážet se? Mě může urazit pouze inteligent.
- Hanzy
Jj to uz tady taky bylo Zase se zaregistruj jeste pod jinym jmenem a napis proslov proti me jako posledne pak si postezuj Milosovi pres sz ja jen at na nic nezapomenes..... jinak byl celkem klid asi rok ti to vydrzelo...tak popojedem repete....
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
Hele kočka chcela poradiť a pokud sa niekdo v Maťulkovi nevyzná mal by sa zdržať,aj já keď treba sa neviem dostaviť na dáký zraz tak to proste nekomentujem a nechám to na tých pre koho to je.Takže pokud tu bola otázka na kúpu Matiza tak nech tak zostane lebo sa tu nehovorilo o to že --čo mám kúpiť---Lucka chce Matízka tak prečo ju odhovárať veď aj Ty Hanzy Legu vychvaluješ a ideš ju predať a nikdo Ti to nevymlouvá takže každý si snaď môže kúpiť čo chce,já by som dcére s fleku kúpil Maťulu a žiadne keci by ma neodhovorili lebo som v nem nesedel -JEDEN RAZ-ale som s nimi jazdil. Takže Lucko aj moja dcéra sa tak volá a práve k Vám to autíčko sedí a ta orange farba je kull no a pokud má nabehaných 40 000 (a podla vnútra teda volant a sedačky tomu napovídajú)tak je to fakt dobrý kluk lebo u nás by stál o 20-30 000 viac a aj tak by to bola dobrá kúpa.Len ako som vravel je dobré si dakoho zobrať na pomoc.