Nove tlmiče
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
hmm, no tak sa dohodnite, lebo mna tiez caka podvozok, asi dam aj nove pruziny (-2.5mm ? ), tak aby som vedel ako to skombinovat. nechcem, aby to bolo brutalne tvrde (lebo sa mi rozpadne zvysok auta), ale predvcerom som isiel v noci cez certovicu a nemohol som sa zbavit jedneho nakladneho auta, v zakrutach mi to uz skoro ulietalo, ale typek v Iveco alebo co to bolo stale stihal . kamos si kupil fofo (ford focus) a tu jazdu, co mi v zakrutach predviedol by som ja s nexiu ani nahodou nezvladol (esicko z namestia hraniciarov na jungmannovu v 100ke...). proste to sedi. ta nastavitelna tuhost tlmicov, da sa to nejako prakticky menit, alebo to treba vzdy dat na zdvihak alebo je to inak komplikovane ? .
- Reklama
To esíčko by si zvládol aj ty,ale radšej by som to skúšal za prázdnej cesty, lebo už pár ľudí skončilo v ramene alebo na lúke. Ale dá sa to. Ja tam jazdím so skútrom na plný plnyn, no na začiatku to bol trocha adrenalín.
Neviem akú charakteristiku majú športové tlmiče a pružiny, ale aspoň moja nexia má predok tvrdý ako kameň, tak si neviem predstaviť tam dávať niečo tvrdšie. Samozrejme zadok je iný extrém.
Neviem akú charakteristiku majú športové tlmiče a pružiny, ale aspoň moja nexia má predok tvrdý ako kameň, tak si neviem predstaviť tam dávať niečo tvrdšie. Samozrejme zadok je iný extrém.
no 2.5 mm je dost malo
pochybujem, ze sa da aj vymenou tlmicou a pruzin dosiahnut taky podvozok ako ma ford focus. Podla testov ma focus jeden z najlepsich podvozkov vo svojej triede. Kamarat ma 10 rocne BMW 3 a ked ide cez zakruty, tak to autom ani nehne- ja na nexii by som sa kotulal uz pri prvej zakrute. Holt je to makke
pochybujem, ze sa da aj vymenou tlmicou a pruzin dosiahnut taky podvozok ako ma ford focus. Podla testov ma focus jeden z najlepsich podvozkov vo svojej triede. Kamarat ma 10 rocne BMW 3 a ked ide cez zakruty, tak to autom ani nehne- ja na nexii by som sa kotulal uz pri prvej zakrute. Holt je to makke