Mám dojem, že do aut se dával tetrachlorový (pokud to ještě existuje a zelení ho nezakázali), prášek nadělá v motoru pěknou paseku...V.Brousek píše:Hasicí přístroj je práškový, voda JE K NIČEMU
Odpojovač baterie + hasicí přístroj
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
-
- Reklama
Pěkný den
Václave dík za pochvalu až se z toho červenám Ale ono člověk opravdu nikdy neví co se může stát Už jsem zažil jak schořelo auto jen na železo a opravdu kdyby ten dotyčný měl hasičák tak by to bylo o něčem jiným Jen tak mimochodem tam jsem taky psal,že jsem koupil pro moji domácnost,dceři i synovi hasící spreje /je to USA patent mají i dobrý věci nejenom atomovky/ to se nechá použít i v bytě a tak jednou do roka kontroluji jestli o něm vědí a jestli není někde zastrčený Ono v kuchyni oleje ale i jiný materialy jsou hořlavý až běda Oheň je dobrý sluha ale zlí pán
Ať nám jezdí a nezlobí a nehoří
Václave dík za pochvalu až se z toho červenám Ale ono člověk opravdu nikdy neví co se může stát Už jsem zažil jak schořelo auto jen na železo a opravdu kdyby ten dotyčný měl hasičák tak by to bylo o něčem jiným Jen tak mimochodem tam jsem taky psal,že jsem koupil pro moji domácnost,dceři i synovi hasící spreje /je to USA patent mají i dobrý věci nejenom atomovky/ to se nechá použít i v bytě a tak jednou do roka kontroluji jestli o něm vědí a jestli není někde zastrčený Ono v kuchyni oleje ale i jiný materialy jsou hořlavý až běda Oheň je dobrý sluha ale zlí pán
Ať nám jezdí a nezlobí a nehoří
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Obyvatelia Senice,konkrétne bloku na Robotníckej 58,asi nezabudnú na túto nedeľu presne pre 10. rokmi, (9.8.1998)keď plamene od sporáka doslova pohltili 3-izbový byt na 12.poschodí..
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Pěkný den
Toto je on a je dobrej nechá se použít i na el.přístroje a v bytě !!!
http://www.pyrocom.cz/html/produkty-kat ... tegoryId=4
Ať nám jezdí a nezlobí a taky nehoří
Toto je on a je dobrej nechá se použít i na el.přístroje a v bytě !!!
http://www.pyrocom.cz/html/produkty-kat ... tegoryId=4
Ať nám jezdí a nezlobí a taky nehoří