Len, nepredavaj. Co budes robit vo svojom volnom caseice.cube píše:presne ako so si myslel. Bol tam prerezany vodic. uz mi to funguje.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
diky moc...vyberem to z nadrze a pozriem sa na to...chyba bude na 100% tam..ved uvidime potom sa ozvemHynek píše:Snímač hladiny paliva pracuje na principu vyvážení el. můstku. V praxi to vypadá tak, že plovák s hladinou paliva stoupá nebo klesá a tím posunuje běžec potenciometru po odporové dráze.. Dostane-li se až na nastavenou mez, současně sepne i kontakt kontrolky paliva na palubní desce a ta se rozsvítí.
Často se stává a to z důvodu, že v této chvíli ,po rozsvícení kontrolky nejčastěji zajíždí majitel ke stojanu PHM, natankuje a "vrátí běžec zpět na dráhu" , že necistoty z odporové dráhy jsou "nahrnuty"bězcem těsně před kontakt kontrolky a ta pak v případě potřeby nemá ten správný "kontakt", nebo je spínací kontakt nečistotou odtlačen bez možnosti uzavřít obvod signální žárovky.
Rešení: Pokud je kontakt zvenčí opravdu v pořádku, nezbývá, než celou soustavu /i s plovákem/ opatrně vyjmout a vyčistit.Spínací kontakt bývá i dost zoxidovaný a možná i "uhnil". Musí se důkladně vyčistit jemným smirkem,umýt a na nakonzervování použít vaselinu A00s , nebo jiné v benzinu nerozpustné mazadlo. Není to složité,při troše opatrnosti se to jistě podaří. Nezapomeň si označit,kam který vodič patří!
mozes to poslat na dark69@post.sk diki moc som zvedavy co to budeHynek píše:Hynek píše:Posílám ti obrázek, jak to tam vypadá i s popisem.
Je mi líto. ale links mi to nechce vzít,pošli email kam to mohu poslat. Hynek
jasne uz to je ok....len som to demontoval a i tak sa mi nepodarilo vybrat ten plavak..akurat sa mi podarilo nadychat benzinuHynek píše:To DARK 69 : Už bys to tam měl mít. Doufám, že ti to pomůže.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |