Moderátoři: Blue Lanos, pejee
To ne, ale takový ty trapný frajírky nemám rád a i když se někdy s některými dejwáky neshodnu v lecčem, nepovažuju je za debilní frajírky a myslím si, že jezdí (podle toho jak jsem je viděl na srazu a tady na fóru) normálně. Já taky jezdím normálně v klidu,a le když se objeví někdo takový (frajer), tak jsem schopen dělat věci jako Docent.Slavek píše:no prave protoze ti ostatni dejvaci zacnou uhejbat ze silnicedjpsx píše:Koukám, že jsem to měl napsat už od začátku srozumitelněji.
ale to sa preda nerobiiiiDocent píše:Já teda neuhnu. BTW dneska jsem jel jako obvykle domů po R7, spokojeně 130, předjížděl jsem Berlingo a za mne se přihnal nějaký ... s Focusem a začal blikat jak šílenec... Tak jsem velice jemně ubral, nechal to Berlingo vedle sebe pomalu ujet a zařadil se za něj, abych Jeho Idiotstvu za sebou uvolnil cestu... Podle gestikulace se Jeho Idiotstvo patrně posralo vzteky
.
Další možnost byla nacpat se pod to Berlingo, ale to bych Matýzkovi neudělal, nebo dát plyn až na podlahu a Berlingo urychleně předjet, abych tomu blbečkovi za sebou ušetřil tak 5 sekund... Ale nevím, proč bych si kvůli nějakému pospíchálkovi nedodržujícímu povolenou rychlost měl dělat víry v nádržieMKa Slovensko píše:ale to sa preda nerobiiii![]()
![]()
![]()
Tohle taky nemam rad. Ale bohuzel nase policie tohle jeste vetsinou nechava bez povsimnuti, ac takovahle jizda je velice nebezpecna.Olda píše:no ale nejvíc mě dokáže nasrat dědek v žigulu, kterej si mylí
že naučí lidi jezdit pomalu, tím že pojede po E442 60km/h a za sebou potáhne kolonu 8mi kamionu...
Já znám jediný případ, kdy policajti stopli a pokutovali chlapa s trabantem za pomalou jízdu. Bylo to ještě těsně před revolucí, kdy jel po silnici I. třídy 50km/hod, silný provoz, a za ním se utvořila ohromná kolona. Jeli tak skoro 10km, pak ho VB stopla a odstavila v obci.PavelZ píše: Ale bohuzel nase policie tohle jeste vetsinou nechava bez povsimnuti, ac takovahle jizda je velice nebezpecna.
Ja sem to zazil jen v Nemecku tesne po revoluci. Ne pokutu, ale jen upozorneni od policie. Jeli sme Favoritem po dalnici asi 100-110km/h a najeli vedle nas policajti a zacali pomerne razatne ukazovat, at pridame, ze jedeme moc pomalu (a to sme jeli v nejpravejsim pruhu). U nas sem jeste neco takoveho nezazil.Vojta píše: Já znám jediný případ, kdy policajti stopli a pokutovali chlapa s trabantem za pomalou jízdu. Bylo to ještě těsně před revolucí, kdy jel po silnici I. třídy 50km/hod, silný provoz, a za ním se utvořila ohromná kolona. Jeli tak skoro 10km, pak ho VB stopla a odstavila v obci.
"Nepotesil" je hodne slaby vyraz... Bylo to cire zoufastvi a hruza..Oněgin píše:Tak dnes mě nepotěšil výkon našich kopálistů. S Italy se pěkně zapotíme, případně rovnou vyletíme.
Zažil jsem idiota, kterej potom předjel, zařadil se přede mě a dupl na brzdy. Asi aby mi oplatil, jak jsem ho předtím "schválně" zdržel. Zřejmě to takovým lidem dělá dobře na nějaké orgány.Docent píše:Já teda neuhnu. BTW dneska jsem jel jako obvykle domů po R7, spokojeně 130, předjížděl jsem Berlingo a za mne se přihnal nějaký ... s Focusem a začal blikat jak šílenec... Tak jsem velice jemně ubral, nechal to Berlingo vedle sebe pomalu ujet a zařadil se za něj, abych Jeho Idiotstvu za sebou uvolnil cestu... Podle gestikulace se Jeho Idiotstvo patrně posralo vzteky
.
Tohle mi udělal nedávno motorkář za křižovatkou. Na Křižovatce stál první, nabušená motorka a slečna za ním. Padla zelená a pořád se tam vykecávali, tak jsem zatroubil jako aby jel.....vyrazil jak střela hned za křižovatkou klesnul tak na 20 km/h....tak jsem ho předjel a to nějak nemohl unést. Nasadil a předjel stylem, že mi málem utrhnul levé zrcátko a na další křižovatce stál vedle mě a divoce gestikuloval a nadával....je to trouba. Nevěnuje se provozu a pak je ještě naštvanej....Mirek píše:Zažil jsem idiota, kterej potom předjel, zařadil se přede mě a dupl na brzdy. Asi aby mi oplatil, jak jsem ho předtím "schválně" zdržel. Zřejmě to takovým lidem dělá dobře na nějaké orgány.Docent píše:Já teda neuhnu. BTW dneska jsem jel jako obvykle domů po R7, spokojeně 130, předjížděl jsem Berlingo a za mne se přihnal nějaký ... s Focusem a začal blikat jak šílenec... Tak jsem velice jemně ubral, nechal to Berlingo vedle sebe pomalu ujet a zařadil se za něj, abych Jeho Idiotstvu za sebou uvolnil cestu... Podle gestikulace se Jeho Idiotstvo patrně posralo vzteky
.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |