Moderátoři: Blue Lanos, pejee
tak to si este nevidel design mojich prednych diskov (niekedy odfotim). este som aj puklicu dolamal ked som sa ju tam snazil "nakopnut" - svina disk, puklica sa nedala dat az nadoraz a zlomil som uchytku. nevadi, bude do paru, uz jednu taku mamBlue Lanos píše:Ja som konecne po mojich strastiach a nezdarech ako som tu pisal dnes nahodil MP58ckyNa motore mi podozrivo pribudlo ako keby 10konov naviac
a znizil sa aj ten prekliaty sum od tych Uniroyalov
ale design nula bodov
Pěkný dobrý večermrk píše:tak to si este nevidel design mojich prednych diskov (niekedy odfotim). este som aj puklicu dolamal ked som sa ju tam snazil "nakopnut" - svina disk, puklica sa nedala dat az nadoraz a zlomil som uchytku. nevadi, bude do paru, uz jednu taku mamBlue Lanos píše:Ja som konecne po mojich strastiach a nezdarech ako som tu pisal dnes nahodil MP58ckyNa motore mi podozrivo pribudlo ako keby 10konov naviac
a znizil sa aj ten prekliaty sum od tych Uniroyalov
ale design nula bodov
mrk píše:no ja uz cez vikend idem nahodit letne a potom Lanosika caka velke umyvanie a upratovanie
Dobrý večerVojta píše:Tak tyhle starosti nás v horách ještě dlouho minoumrk píše:no ja uz cez vikend idem nahodit letne a potom Lanosika caka velke umyvanie a upratovanie![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |